2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Valeriana = leszarom tabletta :)

    Az elmúlt pár hét, talán inkább hónap, számomra elég nehezen telt, mind fizikailag, de inkább lelkileg. Nem mennék bele a részletekbe, mert nem ide tartozik. A lényeg, hogy két állapotú rendszerem a kínomban nevetés és a sírás között ingázott.

    Mára már kiterveltem hogy a nyugalom kedvéért beveszek x mennyiségű magnézium+B6-ot és egy-két adag Marton-féle migrén port (van benne némi nyugtató). Aztán tegnap este gondolkodtam, eszembe jutott a Valeriána. Mégis csak elvileg gyógynövény egy-egy alkalommal csak nem bánt...

    Így is lett, bementem a gyógyszertárba és vettem egy dobozzal, a kínos időszak előtt bevettem két tablettát, és igaz, rosszul estek dolgok, de se nem estem kétségbe se nem húztam fel magam. Nyugodt vagyok.
    Most kell ez a nyugalom.

    greenity 10 éve 53

  • Könnyek, nosztalgia, mosolygás

    Ők a somogysárdi-hetesi ÜT-EM együttes, élükön édesanyám kollégájával, a család barátjával :)
    A csapat különböző zenékre dobol, s még mindig jó hallgatni őket.
    Nagyjából 10 éve alakultak a somogysárdi általános iskolában, mint szakkör, azóta a suli betagozódott a hetesi iskolába, de a csapat megmaradt, így már nem csak sárdi de hetesi gyermekek is játszanak.

    Ma a farsangi programsorozaton belül volt egy koncertjük, nem túl sokan ugyan, de a nézők örömüket lelték a zenében. Voltak populáris és kevésbé populáris darabok, megfordult a klezmer is a terítéken.

    Nekem könnyeket csalt a szemembe ez a fél óra, óra, nosztalgiával töltött el. Táborozások, iskolai ünnepségek jutottak eszembe, s egy olyan időszak ami eltűnni látszik.

    S egy régi régi videó, ha jól tippelek egy alapítványi esten vette fel az iskolai karbantartó bácsi :)

    greenity 10 éve 2

  • Napi köszönet

    2003. november 21. ez volt ez első ECDL vizsgám időpontja, méghozzá operációs rendszerekből. Még 8. osztályban kezdtük el több osztálytársammal az ECDL-t megcsinálni.
    Következő évtől viszont én másik osztályba mentem, így nem jutott hozzám el minden információ, az utolsó két vizsgáról így lemaradtam. (Kicsit bonyodalmas volt az egész akkoriban.)

    Én el is felejtettem a dolgot, 2004 őszén voltam utoljára vizsgázni.
    Körülbelül másfél hete, a facebookon egy other fül alatt csücsülő levélre lettem figyelmes. A levélírója az ECDL vizsgaközpont vezetője volt, leírta, hogy megtalálta a vizsgakártyám és hogy a START-hoz megfelelő vizsgákkal rendelkezem, így kiállították a bizonyítványt, adjak egy címet és kipostázzák.

    Tegnap meg is hozta a posta, csak nem volt itthon senki, így ma tudtuk átvenni.

    Nagyon jól esett, hogy a tanár úr ennyit foglalkozott a dologgal, és végül kicsit több mint 9 év után megkeresett és kiadta a bizonyítványomat. Még akkor is, ha nem nagyon fogom használni a papírt.

    greenity 10 éve 6

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.