2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Kész van!

    Tegnap este végre elkészült a konyhám, ultrakirályság van. Az asztalos szakmunkát mdk01 és kollégája végezte, és nagyon meg vagyok velük elégedve. :) A bútor a konyhagépekkel, szerelvényekkel, villanyszereléssel együtt kb. 900000HUF-ba került. Hullafáradt vagyok a tegnapi nap után, igyekeztem a lehető legtöbbet segédkezni a szerelésnél és a pakolásnál, érzem is most eléggé. Ezért nem is írok többet, helyette képek.

    Goose-T 14 éve 40

  • Célegyenesben a konyhám!

    Tegnap konzultáltam a szakemberrel, és azzal a nagyszerű hírrel fogadott, hogy kész van a konyhabútorom, és szombaton reggel jönnek is beszerelni. Küldött pár képet a bútor majdnem kész, próbából összerakott állapotáról, ezeket ki is teszem. Szerintem ultrakirály lesz, alig várom már. :D Az asztalossal itt a fórumon vettem fel a kapcsolatot először. Na de jöjjenek a képek:

    Frissítés: a fogantyúk pedig ilyenek lesznek, lásd lentebb.

    Goose-T 14 éve 9

  • Vigyétek, ingyen van!

    Már feladtam egy hirdetést, de elég gyér az érdeklődés eddig. Nem férek tőle, pénzt nem kérek érte, csak vigyétek el, mert fogja a helyet! Tökéletesen működik, nincs semmi baja, nem ereget mérges gázokat, nem fog felrobbanni, nem csöpög, nem lop áramot, és INGYEN VAN! Zanussi-Lehel a hűtőszekrény márkája, és van benne fagyasztórekesz is. Nemsokára beszerelik a konyhabútoromat, és nem fogom tudni hova tenni, segítsetek!

    Frissítés: végre elvitték.

    Goose-T 14 éve 32

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.