2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Mi a fene van a Hardveraprón?

    Hosszú évekig nagyrészt inaktív voltam a HA felületén, maximum ismerősöknek ha kellett valami, akkor beszereztem nekik, nem volt probléma.
    Viszont most elhatároztam, hogy 12 év után építek egy asztali PC-t magamnak a laptop helyett (lévén úgyis a céges lapost viszem mindenhova), hasonló árból jelentősen jobb teljesítmény jött ki egyértelműen.

    Na és itt jön az, amitől elkezdett felkúszni a hőmérő az agyamban:
    Az elején leszögezném, hogy a legtöbb eladó maximálisan korrekt volt, minden rendben ment, de mivel én eddig a kevés kivétellel sem találkoztam, ezért feltűnt. Marketplacen semmin sem lepődöm meg, itt azért furcsa volt szembesülni bizonyos dolgokkal.
    Pl. az elsőnek kinézett processzor helyben volt (van, mert még fent a hirdetés), írtam a srácnak, hogy vinném, személyesen, akár azonnal, némi alkuval, ha neki jó. Visszaírt 3 szót, majd soha többé nem jelentkezett. Telefont sem vette fel, ami az adatlapján van. A hirdetés azóta is aktív, van is pozitívja nem 1-2...
    Másik példa tápegység fronton volt, az első ugyanezt produkálta, csak konkrétan még csak nem is válaszolt a mai napig sem egy privát üzenetre sem, hiába az értékelések és a továbbra is aktív hirdetés.

    Folytatás...

    gooool 6 hónapja 90

  • THL W100 & W200, megéri a csere?

    Ebben a tesztben azt fogom kideríteni, hogy vajon megéri-e váltani a frissített verzióra, avagy nem.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 11 éve 67

  • Corator, Matterhorn, Stock 1156 teszt

    Megelégedéssel használtam a Coratort, de megérkezett a régi álmom a Matterhorn, lássuk mit tud...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Elemzés 14 éve 41

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.