2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Az újragondolt Füles topicnyitó

    Fülhallgató vásárlása előtt állók, illetve érdeklődők. Kérdéseitek, és segítségkéréseitek előtt ajánlott elolvasnotok az alábbi támpontokat, hogy mi alapján tegyétek fel azt, de akár kis szerencsével már itt is megtalálhatjátok a választ.
    A lentebb található útmutató, és összefoglalás olyan fontos információkat tartalmazhat, amik lehet, hogy nem világosak a témában kevésbé jártas emberek számára, és fontosak a tisztánlátás érdekében.
    Továbbá nagyon fontos, hogy itt találjátok a - „Hogyan kérjünk segítséget?” - pontot, amit különös figyelemmel kísérjetek egy-egy kérdés feltétele előtt, mert a túl kevés megadott információ esetén nem biztos, hogy segítséget tudnak adni a számotokra. Ezen kívül még találtok itt ajánlott, és kevésbé ajánlott fülhallgatókat, amiket árkategóriánként csoportosítottunk.

    Hogyan kérjünk segítséget?

    - Legfontosabb, hogy megszabjuk a stílust, hogy milyen irányzat, amit a leginkább hallgatunk, ha vegyes, akkor legalább pár műfaj felsorolásával segítsétek a tanácsadóitokat.
    - Mit várunk el a fülhallgatótól leginkább? ( Izoláció, Kiegyenlítettség, Mélyorientáltság, V-kiemelés, Részletesség, Strapabíróság stb.)
    - Milyen árban gondolkozunk? Fontos, hiszen széles skálán mozognak az árak egészen a pár száz forinttól a többszázezerig.
    - Milyen kialakítást keresünk?

    Folytatás...

    ggeleven 11 éve 59

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.