2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Mosógép mizéria

    Adott 1db. Whirlpool márkájú, 11 éves, felültöltős mosógép. Most sokan felhördülnek, hogy 11 év után még működik és Whirlpool!? Na, igen! Akkoriban még megbízható márka volt. Manapság már nem igazán.

    Sajnos manapság már az enyém sem, ugyanis tegnap délután megadta magát. Az a legdühítőbb a dologban, hogy menet közben állt le, tele vízzel és félig mosott ruhákkal. Ráadásul nem is sikerült felnyitnom, hogy kivegyem a ruhákat és kimerjem a víz nagy részét.
    Próbálkoztam mindennel, hogy valahogy újraindítsam, de semmire sem reagált. Végül kénytelen voltam a leeresztőszelepen át megszabadítani a víztől, ami nem túl lélekemelő, hiszen (értelemszerűen) a gép oldalának alján található. Körberaktam mindenféle nedvszívó dologgal (leginkább törölközőkkel) és egy lapos tálba eresztettem a vizet és így 3-4 decinként (meg ami melléfolyt :((( ) megszabadultam a "fölöslegtől".
    Egy-másfél órás kínlódás (és a fürdőszoba többszöri felmosása víztelenítése) után meghallottam a biztonsági retesz kattanását.
    Nem tudom, hogy ez a víz leengedésével volt-e összefüggésben, mert elméletileg a dob forgásának megszűntével old ki, de nem is érdekelt, mert végre kinyithattam a tetejét és kiszedhettem belőle a mosószeres vízben ázó ruhákat.
    Ezután hagyományos módszerrel fejeztem be a mosást, de persze nem dézsában :DDD , hanem a kádban.

    Folytatás...

    Geri Bátyó 10 éve 9

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.