2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Fan(T)a(SZ)tikus tag lettem...ismét!

    Na, igen, ismét eljött ez az idő! Elég rég volt, már nem is emlékszem, hogy mikor. Valójában akkoriban is azért örültem neki, mert eszembe jutott ez a kis szójáték, ami a címben szerepel.
    Ezután Senior tag lettem, ami fel sem tűnt. Sosem hajtottam a rangokra, sem egyéni avatarra, így a hsz-ek száma inkább csak egy statisztika, de ugyanakkor jelzi, hogy elég rég óta tagja vagyok a PH! Közösségének.
    Nem vagyok teljesen biztos benne, de úgy dereng, hogy eleinte a Logoutos hsz-ek is többet értek (ahogy a HA is). Fene sem emlékszik már, de az biztos, hogy egy alapvetően szakmai lapcsalád közösségi része valóban nem érdemel 0.25-nél többet. Annyit viszont, szerintem igen!
    Hogy miért? Mert az élet az emberi kapcsolatokról szól. Egy szakmai topic nem való arra, hogy az emberek megbeszéljék az ügyes-bajos dolgaikat, a túl sok OFF pedig megöli a szakmaiságot, ugyanakkor nagy szükség van arra, hogy a fórumozók ne csak szakemberként/trollként/tökéletlen kezdőként tekintsenek egymásra!
    A „közösségi élet” pedig nem a Logout szakmai címlapos írásaiban folyik, hanem a személyes bejegyzésekben!
    Értelmetlen hozzászólás mindenhol van dögivel! Szinte az összes hardveres hírnél van fél tucat „Hű de jó, teccik!” jelegű hsz, ami minden, csak nem szakmai. Ugyanez megvan a Blogouton is, de talán magasabb arányban, ezt elismerem. Ugyanakkor a hsz vadászatot mindig is tiltották a szabályok.

    Folytatás...

    Geri Bátyó 11 éve 26

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.