2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Miért is?

    Miért is?

    Tényleg, vajon miért is? Miért is van az, hogy a sors (vagy nevezzük bárminek) kijelölt számomra egy utat. Adott hozzá megfelelő képességeket és hozzáállást, de bármit is teszek, bárhogy próbálkozom, keresztbe tesz. Miért is várja el, hogy ezek után lelkesedjek és ezt az utat járjam?
    Miért van, hogy mindenre úgy kellett rádöbbennem, hogy pofonokat kaptam az élettől. Pedig lehetne ezt „szép szóval” is! Mégis, az életem leginkább egy sokkterápiához hasonlít.
    Miért van az, hogy az akaraterőt – aminek korábban sem voltam híján – 19 évnyi fájdalommal kellett megerősíteni? Miért is?
    Miért van az, hogy mások boldogulását és boldogságát a magamé elé kell helyeznem, de erre rájönni, rengeteg csalódáson keresztül vezetett az út. Miért is?
    Miért gondolja ez a felsőbb hatalom, hogy akiken tudatlanul segítettem, azokon tudatosan nem tudtam volna? Miért is?
    Miért van az, hogy akiken tudatosan segítettem, egy idő után eltaszítanak. Miért van az, hogy átvernek, kihasználnak és egy idő után úgy állítják be a dolgot, mintha én lenék a főgonosz? Miért is?
    Miért húzogatja a sors előttem a mézesmadzagot és alakulnak úgy a dolgok, hogy talán mégis jár nekem is egy kevés boldogság, de aztán csak még nagyobb pofáraesés a vége? Miért is?

    Folytatás...

    Geri Bátyó 13 éve 8

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.