2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Így néz ki egy al-ezredes?

    A Rendőrségen akadt ma dolgom, pontosabban az igazgatásrendészeten.
    Hogy miért, az nem túl lényeges, azt viszont sejtettem hogy egy rendőrkapitányság elég jó hely az ott dolgozóknak, (pl. valószínűtlenül olcsón ihatnak kávét, cappucinot, forró csokit, teát az automatából - értsd 40-50 ft ) a közrendőröknek akiket kihajtanak persze már kevésbé.
    Szóval egy kb 26 éves ügyintéző al-ezredes is egyben az igazgatásrendészeten. Még csinos is. Hogyan tudott vajon ilyen rangig eljutni, ilyen gyorsan főiskola után?

    Frost Ashes 15 éve 11

  • új Katatonia-dal

    A közelgő Night is The New Day lemezről meghallgatható a Forsaker c. dal.
    Link
    Hihetetlen hangulata van, hidegrázás, ahogy annak lennie kell.
    Másfél hónap a megjelenésig.

    Frost Ashes 15 éve 4

  • Macskakiállításon jártam...

    Az IAMS Nemzetközi Macskakiállítás került megrendezésre a Lurdy Házban most hétvégén, több mint 250 bemutatott macskával, a beugró 700ft volt (3 sör ára, haha). Mivel egy ideje már nevezhetem hobbimnak a macskákat, (van két saját, egy Maine Coon és egy Scottish Fold) gondoltam kilátogatok, ilyen eseményen még úgysem voltam.

    Igazából túl sok mindenre nem is szeretném vesztegetni a szót, mert főképp a képek lennének az érdekesek, amik egyrészt a fényviszonyok miatt nem lettek túl jók, másrészt sok "standnál" csak a hálón/rácson keresztül lehetett fotózni, (vakuval sem mindenhol) így igazából eléggé korlátolva volt a megörökítés lehetősége. A macskákon kívül tetszett egyébként hogy sok csinos macskakedvelő csaj/hölgy kilátogatott, úgyhogy tudtam másban is gyönyörködni. ( ;] )

    http://i31.tinypic.com/29m645t.jpg

    Folytatás...

    Frost Ashes 15 éve 18

  • Győri Édes Jó Reggelt, délig tartó lendület...

    délutánra meg elfogy a szufla oszt mész a picsábu.

    Frost Ashes 15 éve 23

  • Nyisad ki mostan az uzenetet

    Az egyik külföldi filehosting oldalon a letöltéshez érve megakadt a szemem ezen a förmedvényen, ami a magyar nyelvet rendesen sárba tiporja:

    Kép

    Vajon melyik baromnak köszönhető ez?

    Frost Ashes 15 éve 16

  • Egyre kisebbek a mai tojások

    Ez leginkább rántottakészítés közben bukik ki. Régebben 10 tojásból akkora lepény kerekedett ki hogy majd kibuggyant a serpenyőből, és 3 embernek is elég volt. Mostanában meg itt vannak ezek a kis satnya tojások, külsőre is kicsinek tűnnek, a beltartalom is ennek megfelelő, szóval nem tudom mivel etetik szerencsétlen tyúkokat.
    Pedig nem mondhatnám hogy kevés fajta tojással találkozom, hisz nagyrészt ezt tapasztalom a Tescos, Auchanos, piacos-parasztnénis tojással is. Biztos a válság.

    Frost Ashes 15 éve 11

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.