2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • HTC One X vs. Samsung Galaxy S3 összehasonlítás

    Sziasztok!

    Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek! Mint ahogy írtam egy cikket HTC One X vs. SGS2 témában, úgy készülök írni egyet HTC One X vs. SGS3 témában is hamarosan.

    Terveim szerint összeszedettebb és jóval hosszabb lesz, a végtelenségig kivesézve minden (leszámítva talán a hardveres részt, ott majd max utánaolvasok), ezért ha van ötletetek miket és milyen körülmények között hasonlítsak össze, akkor ne tartsátok magatokban.

    Csak egy-két példát írok a sok közül, amit tervezek:
    - videózási üzemidő "a la nature", azaz repülőgép üzemmódban, ugyanazzal a filmmel
    - fotózás ugyanazokkal a körülményekkel és képekkel (esti, reggeli, benti, kinti, vakú mód)
    - különféle tesztek, stb

    Minél többet írtok, annál jobb, szeretnék egy 8-10 oldalas cikket összehozni, amihez kell az anyag.

    :R

    Folytatás...

    ForRedGlory 12 éve 32

  • Samsung Galaxy S III - Csalódás, avagy más?

    Nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy milyen címet kellene adni a következő blog bejegyzésnek, mert amióta megjelent, illetve hivatalosan is bemutatták a Samsung legújabb zászlóshajóját, szinte az összes fronton megjelentek a "csalódott" userek. A következő sorok a szubjektív véleményemet fogják szavakba-, mondatokba foglalni, ezért kéretik ehhez mérten olvasni.

    2012. május 3. London. A Samsung bemutatja a Galaxy sorozat legújabb, egyben legjobb telefonját, azonban az emberek nem ezt várták (?), aminek több oka is lehet. Az utóbbi években a Samsung olyan "brandet" épített fel, amihez fogható jelenleg a mobil piacon csak egy van: Apple. Ehhez nagyon hosszú utat kellett megtenniük, hiszen a Samsung Galaxy S előtt mindössze egy volt azon "szürke" gyártó között, akik Steve Jobs mögött kullogtak. Mára azonban elért egy olyan szintre, ami már sokkal közelebb van az iPhonehoz, mint a többi gyártóhoz. Az emberek, elkezdtek figyelni a dél-koreai gyártóra, a termékeire. Ennek a kicsúcsosodása volt május 3, a Samsung Galaxy S III bemutatója.

    Folytatás...

    ForRedGlory 12 éve 21

  • HTC One X - Egy új szerelem kezdete?

    Mi történik akkor, ha egy Samsung Galaxy S illetve Samsung Galaxy S II tulaj HTC-t vesz?

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 12 éve 467

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.