2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Cooler Master Case Mod World Series 2015

    Ma indult el a nevezés, Február 7-ig lehet jelentkezni! A munkafolyamatokról a leírást, képeket április 30-ig kell benyújtani.
    Várjuk a szebbnél szebb alkotásokat!

    Cooler Master Case Mod World Series 2015

    flymi 9 éve 0

  • Az új generáció, avagy a 775-ös utáni élet

    A történet valahol itt kezdődik:

    2014 Újév. Ismét egy új esztendő vette kezdetét új elhatározásokkal. Már nem tudom pontosan milyen indíttatásból fogant meg az ötlet, de egyik reggel arra a különös és megmagyarázhatatlan jelenségre ébredtem, hogy szeretném felújítani a gépemet. :B
    (Előzmény)

    A 775-ös platformra épült hű társ öregedésének első komolyabb jeleire (táp, VGA) már szilárd elhatározásként az agyamba égett, hogy új gépet kell építenem. Ekkor még nem voltak konkrét tervek, büdzsé. Szorgalmasan nekiláttam felkutatni (Google a barátom), milyen újdonságok érkeztek 2009 tavasza óta a számítástechnika csodálatos világába.

    Órák hosszat, összességében heteket ültem a monitor előtt és cikkeket, teszteket olvastam hardverekről, szinte bármiről, amiről úgy gondoltam, hogy hasznos lehet a kutakodás és később a választás terén.
    Próbáltam már ekkor egy kicsit rásegíteni a dolog anyagi oldalára is, ezért olyan oldalakat is felkerestem, ahol hirdetések feladásával és sikeres üzletkötéssel egy kicsit megtámogathattam a pénztárcám vastagságát.
    Így találtam rá a Hardverapróra, melynek egyenes következménye lett a regisztrációm ide, a Logout-ra.

    Folytatás...

    flymi 9 éve 35

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.