2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hearthstone Arena - Rogue elemzés

    Az alábbi szöveg nincs frissítve a Naxx és GvG részekkel!

    Ebben a bejegyzésben a Rogue kaszt előnyeit és hátrányait elemzem, kizárólag arénát figyelembe véve.

    Rogue aréna elemzés
    Egy druida jó az arénában és a constructedben is, egy mage jó az arénában, de (jelenleg) nem jó constructedben, egy hunter erős constructedben, de az arénában nagyban függ a drafttól. A rogue jelenleg egyik téren sem tartozik a top 3 kaszthoz, és ennek bizony oka van: szinte minden kártyájánál találunk jobbat más kasztoknál. A rogue kaszt sajátossága, hogy némelyik lapja ún. combo képességgel rendelkezik, mely azt jelenti, hogy ha azt a lapot az adott körben csak másodiknak vagy később játsszuk ki, akkor a combo képesség kerül aktiválásra. (Például az Eviscerate első lapként kijátszva 2, de később kijátszva 4 sebzést okoz.)
    A kaszt már a WoW idején is a gyors ölésre lett tervezve, így itt is az early és mid game-ben kell megnyerni a küzdelmet, az elhúzódó csaták esetén csökken a nyerés esélye. Kulcskártyái így az Eviscerate, a Backstab, és a Deadly Posion, amivel a játék elején megfelelő előnyt tudunk kiépíteni.

    Hero képesség
    2 manáért kapunk egy 1-et sebző daggert, melyet 2x tudunk használni. Bármit tudunk vele támadni, viszont mi is sebződünk tőle. Mindig érdemes meggondolni, hogy az adott körben használjuk-e a képességet, vagy mentsük át a töltetet a következő körre.

    Folytatás...

    F-ECT$ 10 éve 1

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.