2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Egy új kezdet

    Sziasztok!

    Sokat gondolkoztam, hogy pontosan mi is legyen ezen bejegyzés címe míg végül megtaláltam egy - igaz picit hatásvadász - de nekem megfelelőt. De miért is írok?

    Nem rég, alig több mint egy hónapja, sikeres záróvizsgát tettem az ország legnagyobb tudományegyetemén, igaz nyelvvizsga hiányában csak egy "sikeres záróvizsgát tett" papír tulajdonosa lehetek. Két hét édes semmittevés után gondolkoztam el azon, hogy hova és merre tovább. Ami biztos volt, nyelvvizsgát le kell tennem és beadni a jelentkezést MSC-re. Bár nagyon nem vonz maga a mesterképzés - úgy érzem ez csak két fölös év az egyetemen a szakmám szempontjából és magát a tényleges dolgokat pedig élesben, munkahelyen fogom megtanulni - meghagytam a lehetőséget a továbbtanulásra is. Ezen lehetőségek után jött a munkakeresés, nem diákmunkát szerettem volna, hanem rendest. Így el is érkeztünk mondandóm lényegéhez.

    Két hét után kezdtem el szétküldeni az önéletrajzomat. Első körben három helyre ment el, egy helyről válaszoltak a másik kettőről semmi. Ez volt az első hideg zuhany amit átéltem a munkakereséssel kapcsolatban, nem értem miért nem lehet egy pár soros választ visszaírni. Végül egyik helyre se kelletem - ez volt a második hideg zuhany - utólag visszagondolva elég naiv is voltam.

    Folytatás...

    Ellia 9 éve 13

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.