2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • F1 2009

    Lassacskán készülhetünk egy multiplatformos Formula 1 játékra. Nekem személy szerint elég nagy elvárásaim vannak vele szemben, le is írom, hogy szerintem mi lenne egy ideális F1 játék nekem.
    Először is a grafika. Teljesen megelégednék egy Grid szintű látvánnyal, mert nem is csúnya, és azért a legtöbb gépen elszaladgál.
    Másodszor az irányítás. Olvastam, hogy akarnak egy árkád és egy szimulátor részt. Nos, a szimulátor résztől elvárok élethű fizikát, jó FFB kezelést, valószerű meghibásodást, és élethű törésmodellt. Itt újra elővenném a Grid-et, ha átoperálnák a törésmodellt F1-re a Grid-ből, az teljesen jó lenne. Ha kavicságy, akkor kavicságy, nincs 200-al átrepesztés a füvön, és ilyesmi. A boxutca is jó lenne, ha hajazna a valóságra.
    Hangok. Nem tudom ki játszott a konzolos F1 2006-al, de ha olyan hangokat, vagy jobbat tesznek bele, tökéletes lenne.
    Karrier lehetőség. Megint csak a konzolos F1 2006. Nekem nagyon tetszett benne a karrier mód, remélem itt is lesz valami ilyesmi.
    Egyéb dolgok amiket szívesen látnék: felvezető autó. Nem létszükséglet, de még jobban valóságosnak érzi az ember, ha felveztő kör és autó van( a kör meg volt az F1 2006-ban).
    Remélem olyan játékot rittyentenek össze, ami láttán az összes F1 fan megnyalja mind a 10 ujját.
    Nem találtam megjelenési időpontot, remélem jövő év eleje a kitűzött cél.

    eddie17 16 éve 17

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.