2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • zügynökség

    „A kollaborációnak az ügynöki tevékenység által megvalósuló gyakorlata a zsarnoki hatalom érvényesítésének minden bizonnyal legalattomosabb módja. Hiszen: a közülünk való ügynök, akihez feltétlen bizalommal fordulunk napi életünk ügyes-bajos dolgaiban, tudtunk (és akaratunk) nélkül szolgáltat ki bennünket a velünk szemben gonosz szándékokat tápláló hatalomnak […]. Mit lehet ugyanis tudni, hogy valamely ártatlannak vélt jelentés miféle jelentésre és jelentőségre tesz vagy tehet szert a hatalom kezébe jutva, mire használják fel végül, ki ellen fordítják és mikor az így megszerzett becses információt.”

    Gyáni Gábor gondolatai Tóth Eszter Zsófia: Rock, hazugság, Ifipark című dolgozatából idézve.

    Eastman 9 éve

  • Közönséges here az origó címlapján!4!!

    Nem látott még méhecskét aki hereléggyel sokkolja a pógárt az origó címlapján. Rá is kattintottam rögtön, hogy mi ez a baromság, tehát célt ért a dilettantizmus. Városbéli puhányok, nyavajások ülnek ott is a nutellásüveg mellett.


    +


    +

    Persze az nem kerülhet a hírek közé, hogy hajnalban 11 zavart pandamackót találtak egy nyírbátori óvoda alagsorában a vámosok. Órákba telt őket szakszerűen befogni. Bővebben: [link]

    Eastman 9 éve 1

  • Mi az okosság / buktató az eladó sim-kártya témában? Vehetek „használt” vagy filléres telefonszámot?

    Kellene egy új, jó telefonszám. Rengeteg az eladó sim, egész jó számokkal. Miért van ennyi új mobiltelefonszám a piacon (van akinél 10-20-30 db)? Vehetek „használtat”?

    Eastman 9 éve 7

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.