2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Vaterás igazmondás 4. - avagy minden eladó

    Új WC deszkát kerestem a vaterán...

    nagyíthat-ó
    +

    ...háát, nem teszem a kedvencek közé. :U :(((

    Nekem sem volt könnyű az elmúlt 2-3 év, de esküszöm ebben a pillanatban ütött arcon a válság.

    Old:

    Vaterás igazmondás
    Vaterás igazmondás 2.
    Vaterás igazmondás 3.

    Eastman 11 éve 3

  • 9

    A héten kiderült számomra, hogy a jelenlegi munkahelyemtől - és napi utamtól - két utcányira, kb. 500 méterre nőtt fel az egyik nagymamám, a dédapámnak ott volt szabóműhelye, abban éltek és dolgoztak. Mondanom sem kell, hogy a hétköznapjaimon bejárt utamtól kb. 500 méterre áll az a kórház ahol születtem.

    Teljesen más városban éltek, élnek a szüleim. Máshol töltöttem a gyermekéveimet és nőttem fel. Egy visszautasíthatatlan ajánlatot kaptam, azért dolgozom most ott ahol. Sors vagy véletlen? Ki tudja...

    Tegnap megkerestem a házat, megnéztem az üzletet. Hívtam Aput, aki a vonal végén mondta, hogy hol forduljak be az utcába, hol, hány lépésre volt a műhely bejárata (most is ott van, egy galéria működik benne) és hány lépcsőn kell felmenni az ajtóig, melyik helység merre volt. Szép pillanat volt, úgy hallottam, hogy ő is meghatódott.

    Eastman 11 éve 0

  • Kis zacskómat hova tegyem?

    Az ember az abc-be járva hazahord naponta 3-4 kis zacskót a pékáruknak és a zöldségeknek? Bármennyire igyekszem figyelni rájuk, gyűlnek itthon és sajnos a szemétbe kerülnek. Mi lehet a jó megoldás?

    Mielőtt azt mondjátok, hogy ne vigyem haza, úgy gondolom, hogy így is keveset hozok, de csak gyűlnek. Mit lehetne velük csinálni? Hol és hogy' lehetne hasznosítani őket? Simán a kiflit nem tehetem a kosárba, majd a zsebembe. A zöldségek, gyümölcsök is külön tételnek számítanak. Külön kell lemérni és legalább a pénztárig zacskózni őket.

    Van tipped?

    Eastman 12 éve 15

  • Utazás a mennyországba

    Az út a felhőkben kezdődött. Nagy, fodros, rózsaszín-fehér felhőkben, amelyek éles kontrasztban álltak az ég kékes-feketés színével. A felhők felett átlátszó, csillogó lények cikáztak az égen, hosszú csíkokat hagyva maguk mögött. Ezek a lények egyetlen földi élőlényre sem hasonlítottak, fejlettebbek voltak nálunk, az élet magasabb formáját képviselték. Fentről lefelé örömzene hangjai áramlottak, de a hang mintha anyagszerű lett volna, mint mikor az ember érzi a bőrén az esőt, de mégsem lesz tőle vizes. Ebben a világban nem létezett elkülönülés: úgy tűnt, hogy nem lehet csak megfigyelőnek, vagy a zene hallgatójának lenni, az ember mindenképpen részévé vált. Minden mindennek a része volt. Olyan volt ez a kép, mint egy nagy, gazdagon díszített perzsaszőnyeg.

    A férfit az út nagy részén egy aranybarna hajú, sötétkék szemű fiatal nő kísérte, aki egyszerű, de nagyon élénk színű - kék, lila, narancs színekben pompázó - ruhát viselt. Olyan tekintettel nézett rá, hogy ha valaki így néz rád, akár csak öt másodpercig, átjár az az érzés, hogy élni érdemes, bármi is történt veled addig az életben. Nem romantikus tekintet volt, nem is baráti. A földi szereteten túli tekintet volt, ám annak minden elemét egyidejűleg magában hordozta. Kísérője szavak nélkül beszélt hozzá, az üzenet mint szél jutott el az elméjébe, és a tartalmát azonnal értette. "Szeretve és táplálva vagy, örökre. Semmitől sem kell félned.

    Folytatás...

    Eastman 12 éve 0

  • Székelypizza

    Áll a futár az ajtóban, kezében a vacsorám.
    - Te székely vagy? - kérdi.
    - Szegről-végről. - válaszolom meglepetten - Honnan veszed?
    - A vezetéknevedről. Tudod mit jelent?
    - Tudom. - felelem.
    - A székelyek vezére. - mondja ő.
    - Hol hallottad? - kérdem.
    - Wass Albert írta. Én is székely vagyok, udvarhelyi. - rohan tovább, már csak a léptei kopognak.
    Hát akkor mi a fszt keresünk itt Budapesten?! ...ragadt bennem a szó.

    Eastman 12 éve 10

  • Öregem! ...a huncut kis kínai megérett

    Ilyen volt:


    ...és ilyen lett.

    Köszönöm szépen az új avatart!

    Ndruu :R

    Kalandor :R

    koxx :R

    Wyll :R

    BLiNk3r :R

    ...kollégáknak és mindenkinek aki a beállításban és egyebekben segített. Köszönöm a türelmet, a jófejséget, a kreativitást ja :U és a türelmet is! :) Boldog és elégedett vagyok. Perfekt!

    Folytatás...

    Eastman 12 éve 12

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.