2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • 88

    Péntek esti buli a "szülőfalumban". Gyerekkori barátommal támasztjuk a falat.

    P.: - És mi van veled? Rég' láttalak...
    Én: - Semmi extra, dolgos hétköznapok. Veled?
    P.: - Múlt szerdán meghalt a nagymamám. 88 éves volt.
    Én: - Isten nyugosztalja.
    P.: - ...végül is a napi doboz cigit a hat kávéval eddig bírta. :) [irónikus]

    Én.: :) [megértő] ...Isten nyugosztalja.

    Eastman 13 éve 1

  • Mezei zsurló

    "A súlyos porckorong-panaszok gyorsan rendbe jönnek a Zsurlófüves ülőfürdőtől. Idegfájdalom esetén, a gyulladásokra, rakjunk Zsurló-párnát a vesére, és a fájó részre. Gőzön melegítsük át, melegen rakjuk a felületre. A váll és a nyak fájdalma, merevsége lehet porckorong panaszoktól, nyakcsigolya meszesedéstől, egyetlen Zsurlófüves ülőfürdő elmulaszthatja ezt a merevséget. Két-három alkalom után, teljes fürdőnél, a fájdalmak teljesen megszűnnek. A Zsurló-fürdő, melyet 100 gramm gyógynövényből készítünk minden ízületi megbetegedés, és csontelváltozás esetén alkalmazhatunk. A fájdalom lassan elmúlik és az alakváltozások is egy-két év alatt visszafejlődnek, gyógyulnak. A szövetek megújulnak. Ajánlom elváltozásokra, akár már fél év is gyógyulást hozhat, pl. csípőizület esetén, műtét nélkül. Gyorsan szünteti a fájdalmat és a mozgáskorlátozottságot. A hátfájdalom eredhet izületi betegség (arthrosis), ízületi gyulladás (arthritis), csípőízületi betegség (coxarthrosis), ízületi elváltozások és kopási jelenségekből. Ajánlott reggel és este egy-egy csésze leforrázott Zsurlófű-teát inni, napközben négy csésze Csalánteát igyunk és tegyünk bele egy-egy evőkanál Svédkeserűt.
    (...)
    Megelőzésként minden embernek naponta egy csésze Zsurlóteát kellene fogyasztania kúraszerűen. Csalánnal együtt még eredményesebb megelőző hatása. Így elkerülhetők lennének a reumás, köszvényes és idegfájdalmak."

    Folytatás...

    Eastman 13 éve 7

  • (tizenöt millió Nagy angol font)

    Feladó: David Silva <davidsilverxq@gmail.com>
    Reply-to: dr-davidsilva@hotmail.com
    Címzett: undisclosed recipients : ;
    Tárgy: From Dr.David Silva
    Dátum: 2011-05-09 22.19.06 (Mon, 9 May 2011 13:19:06 -0700 (PDT))

    From Dr.David Silva
    Harlesden, North West
    London

    Kedves Barátom.

    Én Dr.David Silva Harlesden, Észak-Nyugat-Londonban, itt Angliában. Dolgozom USB BEFEKTETÉSI Bank London ága. Írok neked az én hivatalban, hogy lesz egy óriási előny, mindkettőnk számára. Az én osztály, lévén a csoport tagja végrehajtó Bizottsághoz, valamint vezető Risk Officer (Greater London Regional Office), rájöttem, egy elhagyatott összege £ 15 millió Great British font sterling (tizenöt millió Nagy angol font), az egyik fiók tartozik az egyik külföldi vevők késedelmes Mr. Steve Allen, aki sajnos életét vesztette egy autóbalesetben, köztük felesége és egyetlen lánya.

    A választás a kapcsolatot akkor is felkeltette a földrajzi adottságai, ahol élsz, különös érzékenysége miatt az ügylet. A Bank tisztviselői vártuk már, sem a rokonok, hogy jöjjön fel ezt az állítást, de senki sem tette ezt.

    Folytatás...

    Eastman 13 éve 6

  • Talpuk alatt fütyül a szél

    Az 1830-as évek betyárvilágában játszódó "eastern".

    (Katt a képre!)

    "Szomorú az idő, meg akar változni,
    Szomorú a szívem, meg akar hasadni,
    Könnyű néked babám, odabent az ágyban,
    Ej de nehéz nékem, idekinn magamban."

    [youtube.com]

    Akik nem bírják a hosszú snitteket, nem biztos, hogy élvezni fogják.

    Rosszemberek

    Eastman 13 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.