2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Napi Sport!

    Ez a bejegyzés azért jött létre, hogy lássam honnan indultam, és mit értem el.

    Előszó

    Kezdjük az elején. Előző, és eddig egyetlen írásomban feszegettem, hogy mi is hiányzik az életemből. Volt mindenem, amit egy hozzám hasonló korú fiatal vágyhat: jó munka, megértő társ, lakás, céges autó, kicsit koros, de napi perverzióimnak megfelelő számítógép, szabadság, és persze szerető család.

    Azt azért éreztem, hogy mindig vágyok valamire. Nem tudtam megmondani, hogy mire, csak hogy valami nincs rendben, és hiányolom, hogy legyen végre bármi újdonság. Úgy éljük le az életünket, mint egy szürke egér. Rohanunk a munkába, hogy pénzt keressünk, rohanunk haza, hogy befejezhessük a melót, amit napközben nem tudtunk. Rohanunk bevásárolni, hogy legyen mit enni a gyereknek is. Majd sietünk lefeküdni, mert holnap korán kell kelni. És még szórakozzál is, költsd el a pénzed, félrerakni meg esélytelen főleg, ha van lakáshiteled.

    Pontosan erről szólt egy napom: reggel felkelek, munka, hazajövök, gépezek, alszom. Sajnos a párom megérezhette azt, hogy valami megváltozott. Azt állította, ez már nem olyan mint az elején. Való igaz, nem olyan. Mivel a lakás az övé, így kénytelen voltam lépni.

    Folytatás...

    e=mc² 14 éve 66

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.