2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Agyő függő mobiltelefonok!

    A hűségidő után ingyen kell függetlenné tenni a mobilokat.
    Ez azért nem rossz hír!

    dlaj 7 éve 13

  • ZTE Nubia Z11 Max bemutató

    Sziasztok!

    Tegnap az egyik fórumtársunk privátban érdeklődött a ZTE Z11 Max felől. Mint írta, ennek a telefonnak nincs itt a PH-n topikja, sőt magyar nyelven is csak hírek érkeztek róla. Mivel a telefont bátran ajánlom mindenkinek úgy gondoltam a privát válasz helyett írok róla egy nyilvános, rövid bejegyzést.

    Technikai adatok: (ez így egyszerűbb)

    A telefont másfél hónappal ezelőtt innen vettem, egy 4/64 GB verziót. Eddig kizárólag webshoppokból rendeltem telefont. Az aliról és az ebayről csak apróságokat, de most ez a telefon nem volt egyik shopban sem grafit színben, és ugye csak annak fekete az előlapja. Ez nekem fontos, mert a fehér/ezüst/arany előlap nem tetszik a fekete kijelző mellet, ráadásul ennél a telefonnál különösen szép, amikor a fekete háttér mellett nem látszik, hogy meddig tart a kijelző és hol kezdődik a keret.

    Folytatás...

    dlaj 7 éve 3

  • Őrült BMW-sek!

    Végig se bírtam nézni ezt a videót.
    Ahhoz mindenesetre elég volt, hogy el tudjam képzelni Eva Rezesova "véletlen" balesetét.

    [link]

    dlaj 7 éve 114

  • Telefon vs. fényképezőgép/kamera

    Ebben a kis összehasonlító tesztben egy fényképezés terén jobbnak mondható okostelefon fényképező tudását hasonlítom össze egy kompakt fényképezőgéppel és egy full HD kamerával.

    Előzmények

    Nem egyszer fordult már elő velem, hogy egy kompakt géppel készített képet, illetve annak témáját láttam mobiltelefonnal is elkészítve. Sokszor állapítottam meg, hogy bizony a telefonnal készített képek jobbak lettek. A fórumot olvasgatva viszont sokszor olvasok olyan véleményeket megcáfolhatatlan tényként fogalmazva („szénné alázza a kompakt a telefont” vagy „sosem fog telefon olyan képet készíteni, mint egy kompakt gép”), hogy egy telefon sosem fog felérni egy belépő szintű fényképezőgép tudásához.
    A napokban szintén egy ilyen véleményt olvasva írtam ezt a hsz-t válaszként, amiben ígéretet tettem, hogy összehasonlítok egy LG G PRO 2-t egy Sony DSC-W810 kompakt fényképezőgépet, és egy Sony HDR-CX240 full HD kamerát, fénykép és video készítése szempontjából.

    Szereplők

    Folytatás...

    dlaj 8 éve 29

  • Univerzális mágneses micro USB kábel

    Kényelmes, gyors, szerethető, bár van egy hátránya: miért nem találták ki előbb?

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 8 éve 252

  • Cubot H1 telefon bemutató

    Másfél hete használom a Cubot H1-et, az eddig szerzett tapasztalataimat osztom meg veletek.

    Rendelés

    A Kínai webshopok közül a TinyDealt szeretem a legjobban. Az árak nincsenek elszállva, minden rendelésem frankón megjött, és a jó szívemnek köszönhetően túl vagyok az első hibás telefonnal járó ügyintézésen. (Egészen pontosan a kollegám kérésére rendelt telefon bizonyult hibásnak. Az ügyintézés ott tart, hogy a TinyDeal-hez befutott a telefon és remélem, mihamarabb visszakapjuk javítva, vagy egy másik jobb állapotban lévőt.)

    (Tudom, nap mint nap előfordul elégedetlen vásárló a TinyDeal-lel kapcsolatban, de én még nem láttam webshopot, amelyikre nem érkezett volna panasz.)

    Csomagolás, tartozékok

    Egyszerű barna dobozban érkezett a Cubot. Benne majdnem minden, amire számítani lehet. Töltő (2A), kábel, OTG kanóc (erre nem számítottam és örültem neki, mert pont készültem a beszerzésére), egy kijelzővédő fólia. Headset nem volt benne, de nem is hiányzik. Pont rendeltem a telefonnal is egyet, és amit esetleg adtak volna hozzá annak sem lett volna jobb a hangminősége. Egyébként minden kiegészítő fehér színű és jó minőségű.

    Kívülről

    Folytatás...

    dlaj 8 éve 617

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.