2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Vannak itt Neverwinteresek (D&D)?

    Üdv.

    Tegnap kezdtem a Dungeons&Dragons-on alapuló Neverwinterrel játszani. Iszonyatosan megtetszett a játék, találkoztam 3 60-as magyarral, egyikkel tök random derült ki, hogy ő is az. Aki még nem próbálta a játékot, mindenképp ajánlom. :K Szóval van itt még olyan rajtam kívül, aki játszik vele?

    Nevem: dinter@dinterhu

    Dinter 10 éve 3

  • Rubik-kocka

    Üdv.

    2 éve megtanultam kirakni a Rubik-kockát, azóta elfelejtettem, de most megint kedvem támadt újra megtanulni :D Régebben volt egy olyan oldal, ahol pontosan le volt írva, minek hogyan kell állnia, sőt még animáció is volt hozzá (talán Adobe Shockwave)? Most ezt az oldalt nem találom, igaz egy másikról sikerült, de nekem mégis csak a régi kellene. Szóval azt az oldalt keresem, ha valaki tudja mire gondolok, linkelje be legyen szíves :R

    Dinter 11 éve 5

  • Segítséget kérnék :D

    Szeretnék venni egy kis kompresszort, nem kell túl nagy, csak medencét felfújni (csak a peremét kell). Annyi a probléma, hogy az olcsóbbakban csak szivargyújtó csatlakozó van, 230V nincs. Arra gondoltam, hogy vennék egy átalakítót ~1,5k értékben. Elvileg működik, de gyakorlatban is?

    Dinter 11 éve 18

  • Next-gen konzolok és az új EA Ignite motor

    Tegnap este egy kicsit kutakodtam, hátha van már topikja a FIFA 14-nek. Aztán rátaláltam a cikkre, hogy a következő fifa csak a következő generációs konzolokon futni. Most néztem róla egy pár videót, egy másodperc alatt 4* több adatot tud számolni, és 10* részletesebb textúrával rendelkezik, mint az elődje. Elképesztő, kíváncsi vagyok mit fognak kihozni belőle. Ugyanakkor sajnálom is, mert PC-n marad ugyan az a "régi" motor,
    ami azért közel sem tökéletes. Én pedig olyan vagyok, hogy mindig mindenből a legjobbat szeretném :DDD Ha ezt hamarabb olvasom, akkor biztos nem újítok gépet, hanem inkább egy next-gen konzolt vásárolok. Ti hogy vagytok ezzel? Maradtok számítógépen, régebbi konzolokon, mert nektek nem ér annyit ez a történet, vagy ez az (számomra) óriási fejlesztés titeket is izgat? :)

    Dinter 11 éve 6

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.