2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Pálinka szerelmem légy az enyém

    Szeretem a pálinkát, már csak lokálpatriotizmusból is.

    Szeretem az ízét, a telt aromáit, azt a gyümölcsös, mégis vad játékosságot ami egy jó pálinka ízében benne van, bár a nagy mulatságokban inkább kerültem, mert abban a mennyiségben, amit annak idején alkoholból fogyasztottunk, nem lett volna jó vége :)

    Az esküvőnkre viszont kaptunk nászajándékként ~5 liter tiszta, házi főzésű birspálinkát. Ez sokáig ott nyugodott a neki kijelölt helyen, nem is kívántuk meg, meg macerás is volt az üveggel együtt 7+ kilós egységből a felespoharakba oktrojálni a nedüt.

    Az utóbbi időben viszont kicsit ránk járt a rúd, így elkezdtünk homeopátiás gyógymódként kísérletezni vele. A következő eredményt kaptuk:

    Egy fél deci jóféle pálinka:
    - elősegíti az esti elalvást, és pihentető álmot biztosít
    - kezdődő légúti betegségek kiváló ellenszere
    - jó étvágyat csinál, segíti az emésztést rendben tartja az emésztőrendszert
    - logout bejegyzéseket okoz :)

    A tesztelést folytatjuk, addig is jöhetnek a további tapasztalatok a mértéktartó pálinkafogyasztás jótékony hatásairól. :)

    Folytatás...

    DeFranco 12 éve 47

  • Aprópiaci helyzetjelentés

    Hirtelen tele lett az apró 160-500-as PATA-s SATA-s winchesterekkel vegyesen, de valami ipari mennyiségben.

    Egyszerre minden cég elkezdett gépparkot újítani, zuhannak az árak és mindenki cserél, csak én nem látom, vagy sorban döglenek be a HDD-k varázsütésre egyszerre? Miről maradtam le?

    Ugyan ez a helyzet a 17'-19'-os 4:3 TFT monitorokkal, az a másik amiből iszonyat dömping van, a kérdés ugyan ez. (amikor pár hónapja tűvé tettem érte az aprót, alig volt...)

    DeFranco 12 éve 41

  • Help!^2 Steak-ben kiváló éttermet keresek

    Sziasztok!

    Újabb kérdésben kérném a segítségeteket, lesz még egy-két ilyen, feltorlódtak az eldöntendő kérdések.

    Szeretnék már egyszer egy tényleg igazán jó steaket enni, ehhez keresek egy éttermet. Próbálkoztam már vele otthon, de valahogy soha nem sikerült igazán, kellene egy megbízható viszonyítási pont.

    Amit keresek, a következő kritériumoknak kell megfeleljen:

    - kiváló steaket csinálnak
    - árban középkategória fölé ne menjünk, tehát egy két fős vacsora főétellel itallal, esetleg desszerttel férjen bele 6-10k közé lehetőleg
    - legyen a steaken kívül is valami "lányosabb", szintén jó kaja a vacsorapartnernek
    - budapesti étterem

    Nagyjából ennyi, nagyon hálás lennék, ha valaki tudna ajánlani ilyen éttermet. Ha lehet, szorítkozzunk a személyes tapasztalatokra, hogy a kritikusok mit dícsérnek az ominózus Klassz étteremben megélt kalandom után nem érdekel, sőt...

    DeFranco 12 éve 46

  • Help! - véleményt szeretnék kérni két dealextreme termékről

    Régóta kacsintgatok a dealextreme kínálatára, de rendelni még nem rendeltem tőlük. Tudom, hogy minőségben nem várhatok csúcskategóriát, de egy-két termék esetében szivesen tennék próbát.

    Az alábbi két terméket néztem ki, tudom, hogy egyik sem eget rengető érték, de ha nagyon gáz, nem veszem meg. Ha valakinek van érve vagy még inkább ellenérve az alábbiakkal kapcsolatban, kérem segítsen dönteni:

    1: Billentyűzet:

    Fehér (preferált) [link] vagy szürke [link]

    Amit itt extra nem értek, az az árkülönbség (miért kerül a szürke másfélszer annyiba?) és az, hogy az egyik 78 a másik 79 gombosként van megjelölve. Ti láttok különbséget a kettő között? Egyébként mit várhatok ettől a billentyűzettől?

    2: Zsebkés:

    [link]

    Folytatás...

    DeFranco 12 éve 18

  • Nulla dimenziós monitor

    Szerintetek ez működik?

    DeFranco 12 éve 8

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.