2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Portal: No escape - Sarah Connor meets the Aperture Science Handheld Portal Device

    Most találtam ezt a rövidfilmet a neten. Számomra eddig a legjobb élőszereplős movie Portal témában. Waccsit:

    "Nem tudom ismerős-e nektek a Portal logikai videójáték, ahol egy be- és kimenő dimenziókaput nyitó szerkezettel kell átvinni a szereplőt a pályán. Ebből a játékról inspirálódott Dan Trachtenberg rövidfilmje, a Portal: No Escape, amely a Comic Con egyik váratlan kis meglepetése volt. Forrón ajánlom, ügyesen megcsinált, profi zenével és hangulattal. És aki nem ismeri a játékot, ebből megismerheti a lényeget. Megéri feláldozni azt a hét percet."

    Forrás

    szerk: ja és most már KELL a Portal 2 [magamat a földhöz verős smiley]

    DeFranco 13 éve 18

  • Soha többet nem sózom meg a lábam

    ... mert nagyon fájdalmas.

    A hévégén porszívózás közben sikerült lerántani egy kb 3 kilós sólámpát, ami pont a jobb lábam gyűrűsujjának tövénél landolt.

    Azóta az egész lábfejem (!) játszik mindenféle színben, csak sántikálva tudok járni, de az is úgy fáj, hogy inkább el sem indulok.

    Good: tudom milyen House-nak lenni. Szerintem Lupus.

    Bad: fáj, és nem tudom, mikor múlik már el

    DeFranco 13 éve 38

  • HD Sentinel még okosabban - ha többen vagyunk, olcsóbb!

    Sziasztok!

    Az előző akció sikerén felbuzdulva újra vállalkozó és vásárló kedvű pajtásokat keresek!

    A sokak által ismert és szeretett Hard Disk Sentinel nevű magyar fejlesztésű merevlemez ellenőrző és felügyelő alkalmazást használom én is, a legnagyobb megelégedéssel.

    Mivel a warezt nem szeretem, ezért eddig a legálisan elérhető próbaváltozatot használtam, aminek a licensze már egy ideje lejárt. Mivel a programmal teljesen meg vagyok elégedve, úgy döntöttem, áldozok rá, és megvásárolom, ezzel is támogatva a fejlesztőt.

    Most jön a lényeg: a honlapon böngészve láttam, hogy az alap verzió ára 4.500 Ft, a Pro verzió ára 7.000 Ft. Elérhető viszont egy családi csomag, ami a Pro verzióból tartalmaz szám szerint 5 db-ot összesen 16.000 Ft-ért.

    Ha összeállunk öten, ez fejenként 3.200 2.600 Ft-ot jelentene, ennek fejében a Pro verzióra kapunk örökös licenszt, az aktuális és az összes jövőbeli verzióra.

    Szerintem ennyit bőven megér, és mivel egy alapvető programról van szó, ami ráadásul hazai fejlesztés, érdemes megvásárolni egyszer, és onnantól kezdve nincs gond rá, csak jóság van!

    Folytatás...

    DeFranco 13 éve 67

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.