2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Gangsters on the Boardwalk - bétateszt!

    Miután egyre többen akarták, hogy egy alkoholmentes társadalom legyen az Amerikai Egyesült Államokban, betiltották az alkohol forgalmazását. A Gangsters on the boardwalk nem más, mint egy 20-es évek szesz-tilalmi feelingjére épített akció játék, mely egyértelműen a Boardwalk Empire rajongóinak készült elsősorban. A játék stílusát tekintve egy masszív autós fizikai rendszerre épülő ügyességi akció játék. Ennél több talán nem is kellhet egy sablonokat elhagyó, androidos játékra vágyó ember számára.

    A játék indulásakor nincs felvezető, se prológus, vagy valami, ami képet adna az egész küldetésünkről. A főnök már előzmények nélkül fogad bennünket:

    Csapjunk bele!

    Az egyetlen dolog, amit nektek elárulunk, hogy Tony a kiváló sofőr eltűnt egy harc során és rád esett a választás, hogy a legjobb szeszcsempész váljon belőled! Így indulunk el a látszólag könnyű kis maffia karrierünk útján.
    Főnökünk folyamatos monológja már unalmas is lenne, néha viszont nem árt a szavai mögé látni, mert lesz, ahol ezeket megfogadva könnyebben végezhetünk el 1-1 munkát! A játék elején többször is fejlesztésre kényszerít bennünket, ezzel megmutatva a játék főbb fogásait.

    Folytatás...

    [DE2JAY] 10 éve 0

  • S4 mini 1 hsz. - vázlat

    Mivel a Mobilarénán található egy, jól megfogalmazott, átfogó cikk a készülékről nem is szaporítanám a szót inkább linkelném.

    [SPECIFIKÁCIÓK]

    2013 július könyékén jelent meg, hazánkban a T-Mobile, a Telenor és a Vodafone is árusítja. Természetesen megvásárolható kártyafüggetlen készülékként is. Fekete "Black Pearl" és fehér "White Frost" színben kapható, de bejelentettek még 3 színt. Amire figyeljünk vásárlásnál, hogy a telefon már microSIM-et fogad. Tehát ezzel is futnunk kell egy kört szolgáltatónknál, ha eddig nem tettük meg. 4.2.2 Friss androiddal vehettük a kezünkbe. Méretei (124.6 x 61,3 x 8,94 mm, 107 g) ellenére igen nagy (4,3") kijelzőt kapott, mely nem pentile matrix elrendezésű Super AMOLED (540 x 960 pixel (256 ppi)). Egy pár nyers adat a belbecsről: A telefon alapja egy Qualcomm Snapdragon 400 MSM8930 Chipset, a szíve egy 1,7 GHz-es kétmagos Krait 200, mellé kapott egy Adreno 305 grafikus vezérlőt, 1,5G RAM-ot és 8 GB (5 GB) belső tárhelyet. Kiemelkedő lehet még a távirányításra alkalmas infra. Ezt kicsit bővebben is kifejteném, mert jött hozzá pár kérdés mostanság.

    Folytatás...

    [DE2JAY] 11 éve

  • Samsung Galaxy S Android 2.3.3 - JVB rom teszt

    Elhatároztam, hogy tesztet végzek JVB rommal (ha/amíg bírom) és megírom a tapasztalatokat.

    Kellékek:
    - Egy Samsung Galaxy S készülék :D
    - Egy JVB rom a samfirmware.com-ról származik. Semmi buhera!
    - Se Multi CSC / Root / Lagfix
    - Sok türelem a böjthöz :D

    - Wifi ON 0-24 /mivel melóhelyen is van wifi így OK/
    - Szinkronizálás ON

    A telepített programokat "+" al fogom jelezni és ha valami van, akkor írom
    "...hiba keletkezik a .thumbnails mappában itt tárolja a képekhez a kicsi képeket. Megpróbálja javítani a rendszer de nem tudja innen van a merülés egész nap 100% pörög a proc..." - ajánlás szerint törölve!

    ░▒▓█ AKKOR HAJRÁ █▓▒░

    1. nap:
    Reggelre nem merült le :)
    A telefon többször is adatkábelen lógott, így a merülésének figyelése nem mérvadó! Fájlok másolása után úgy maradt...
    Wifi jel gyengébb az alap modemmel.
    Használat: zene, net, programok
    + Skype kellett, de az adatkapcsolat gyenge volt, akadt a hang mint a franc! PC-n jó volt :((
    + Ringdroid Megvágtam a "One more drink Lacikám?"-at :P

    Folytatás...

    [DE2JAY] 13 éve 1

  • Samsung Galaxy S Android 2.3.3 - JVB rom telepítési útmutató

    A következőekben a Samsung Galaxy S i9000 GT telefonnak a 2.3.3 Gingerbread (JVB) romfrissítéséről írok egy pontos leírást! A leírás csak a teljesen alap rom felpattintását és egyéb tippeket /lentebb/ tartalmazza.

    Egyszerűsített link az oldalhoz képpel:
    [L:http://logout.hu/bejegyzes/de2jay/samsung_galaxy_s_android_2_3_3/hsz_1-50.html][IMG:http://prohardver.hu/dl/upc/2011-04/131304_galaxys_faq_logo_4.thumb.jpg][/IMG][/L]

    FIGYELMEZTETÉS:

    Úgy vártuk ezt a JVB-t mint a fene, de a merülős bug az itt-ott maradt... Valószínűleg a Google ezért is hívta vissza ezt a 2.3.3-t. Nembaj most várjuk a 2.3.4-t :D

    A lenti műveletekkel tönkreteheted a készülékedet! A bejegyzés írója semmi féle felelősséget nem vállal azért, ha bármiféle károd származik a műveletek vagy szoftverek alkalmazásából. A leírás végrehajtásakor a garanciád, adataid, programjaid-ról is lemondhatsz! Tehát a felelősség a tiéd!

    Folytatás...

    [DE2JAY] 13 éve 24

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.