2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Válassz!

    Gondoltam írok egy bejegyzést a vallásról. De inkább megtartom későbbre. Jobban össze kell szednem a gondolatokat.

    Viszont találtam egy cikket, ami igen érdekes eredményeket produkált. Mármint nem maga a cikk, hanem amit írnak benne.

    Amerikában készítettek egy felmérést miszerint arról kérdezték az embereket, hogyan reagálnának arra ha cáfolhatatlan minden kétséget kizáró tényeket tárnának eléjük ami ellentmond a vallásnak.
    A téma az evolúció volt. Amit az amerikaiak nagy része nem hisz el.
    Tehát tegyük fel, hogy egy időgéppel visszavisznek minket a múltba és amolyan gyorsított felvétel szerűen a saját szemünkkel láthatnánk, ahogy az ember kifejlődik a mai formájára mindenféle isteni beavatkozás nélkül! Azt hiszem ez eléggé minden kétséget kizáró tény lenne ha mindent a saját szemünkkel láthatnánk.

    Na a lényeg, hogy erre az amerikaik 64%-a továbbra is azt mondta, hogy a vallást választaná. [link]

    Folytatás...

    Dany007 12 éve 162

  • Elegem lett a Youtube-ból

    Már megint csak fröcsögni fogok. Nem tudom mi van manapság, de nincs egy értelmes bejegyzésem se már igen régóta.
    Ez van, megint csak mérgelődni tudok. Valahol muszáj kiadni magából az embernek. :)

    Mai fröcsögés tárgya pedig a Youtube. Itt a cégnél meló közben youtube-ról szoktam zenét hallgatni. Van pár kedvenc számom. Azokat szoktam váltogatni. De van amikor egész nap egy szám megy... :U (pl.: NFS - Quantum Singularity)

    Na, a lényegi problémáim többek között:

    1. Lassú. Rettentessen lassú. Nem csak itt a cégnél a gagyi p4-es 3Ghz-es prescott gépen 2GB-rammal. Hanem otthon, a 2,4-es C2D 4GB ramos HTPC-men is lassú. Lecsekkoltam, rámegyek a videókezelőre -> kedvencek és a proci 80%-on dolgozik! Ráadásul beakasztja az egész böngészőt, sőt az egész gépet is, amíg be nem tölti a "kedvenc" videókat. Firefox 12. Frissítve. Flash player legújabb letöltve. Fogalmam sincs miért, de mocskosul lehúzza a gépet.
    Az tény, hogy az otthoni gépet már annyira nem, de még ott is észrevehető! Röhej, hogy egy mezei flash alapú videólejátszó még nem HD videó esetében is mennyire belassítja a gépet. Furcsa módon Indavideó nem csinál ilyet! Ott nincs ilyen probléma! Pedig ha jóltudom az is flash.

    Folytatás...

    Dany007 12 éve 18

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.