2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Kritikus probléma

    Nagy nehezen rávettem magam, hogy megírjam ezt a bejegyzést. Leginkább azért, mert nem tudom melyik topicba való lenne.

    Másrészt meg azért nem akartam megírni, mert a probléma megoldás illetve oka igen szerteágazó lehet.

    Szóval a probléma egyszerűen annyi, hogy a gépem rendszertelen időközönként újraindul. Nem kell hozzá csinálni semmit. Nem kell terhelés, játék vagy net közben, esetleg filmezés közben, vagy akár csak a desktop van kint akkoris csinálja. Egyszercsak fogja magát és mintha megnyomtam volna a restet gombot. Majd ezután még vagy 5-6x újraindul windows betöltése közben aztán egyszercsak betölt a win. Még ilyenkor is előfordul, hogy 3-4x újraindul. Aztán viszont stabil lesz.

    Annyira stabil, hogy akár hónapokon át nem jön elő újra ez a probléma. Aztán 2-3 hónap múlva megint újraindul. És ez már több, mint egy éve így megy. 2-3 hónapig megy gond nélkül, aztán rájön az 5 perc... újraindulgat 8-10x aztán megint jó pár hónapig.

    Egyszerűen fogalmam sincs mi okozhatja ezt. És mivel teljesen rendszertelen, van amikor naponta 3x, van amikor hetente egyszer, de van amikor 2-3 hónapig semmi, ezért letesztelni se tudom igazán.
    Az eseménynapló az energiaszolgáltatás megszűnését jelzi, mint hibát. Viszont áramkimaradás nincs. Energia ingadozás nincs. Tápegység már lett cserélve.

    Folytatás...

    Dany007 12 éve 40

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.