2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Mért olyan nagy szám a GTA3 egy telefonon?

    Oké, az alapvető triviális okot én is tudom jól. Technikailag nagy szám, hogy egy 10 éves PC játék ma már egy mobiltelefonon is fut. Ezt nem is vitatom.

    De, mint játék miért van annyira ráizgulva mindenki? Komolyan, egy 10 éves, ősréginek számító játék kb azon a szinten lévő grafikával... Mért kell erre izgulni, miközben ott sorakoznak a jobbnál jobb PC-s, PS-es X-Boxos játékok. De még flashben is sokszor szebb játékokat találni.

    Csak azért, mert ez telefonon fut és az most hűdemenő? Egynapos akksiidőkkel komolyan jobb játszani egy 10 éves játékot 3,5-4,5 colos kijelzőn, mint mondjuk leülni egy laptop elé /istenments' PC elé) és egy rendes mai játékkal tolni?

    Itt van róla egy videó tableten.

    Relatíve tényleg jó egy telefonos játékhoz képest. Okés. De ettől függetlenül villódznak a textúraillesztések. Nincs élsimítás, látszik, hogy a kerítés vagy minek a széle totál recés. A textúrák alacsony felbontásúak és homályosak. És az irányítás is kétséges mennyire lesz jó illetve kényelmes.

    Folytatás...

    Dany007 13 éve 16

  • Ide valami csúnya káromkodást tessék képzelni

    Az utóbbi hetekben nektárokat, gyümölcslevet, bébiételt és pelenkákat vizsgáltak és a nyugati piacra szánt termékek jobb minőségűek voltak.

    Kiderült, hogy az itthon kapható gyermekpelenkák nedvszívó-képessége 20%-kal rosszabb, mint ugyanazon márka Nyugat-Európában kapható pelenkája, a vizsgált bébiétel energiatartalma pedig kevesebb a csomagoláson feltüntetettől, ennek ellenére drágább, mint külföldön. Ha minden kétséget kizáróan beigazolódik a csalás, nyilvánosságra hozzák, pontosan mely termékekről, márkákról van szó, és az állam beperli a gyártókat.

    forrás

    Na kérem. Ezt most olvastam és szépen ki is verte az összes biztosítékot. Jöhet a k*****any***ás de természetesen csak a csillagos formában :)

    Komolyra fordítva a szót ez felettébb bicskanyitogató. Nem elég, hogy a silányabb termék jön hozzánk, ráadásul drágábban, mint nyugaton. Az, hogy 'jön hozzánk' nem jó kifejezés. Ugyanis most azokról a multikról van szó többek között, akiknek itthon vannak gyáraik. Tehát itthon gyártják le az árut, majd külföldre - nyugatra - a jobb minőség megy, itthon meg marad a silányabb több pénzért.
    Azért már mindennek van határa. Remélem minél hamarabb nyilvánosságra hozzák a gyártó cégek nevét és a termék márkáját.

    Folytatás...

    Dany007 13 éve 76

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.