2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Mennyit költesz élelmiszerre egy hónapban?

    Lelövöm a poént, mi 50, nagyon max ritka esetben 60k / hó, két főre.
    Kéthetente egyszer megyünk nagybevásárolni. Ilyenkor általában 20 ezerből kijövünk. Ehhez jön hozzá a mindennapi reggeli/tízórai, meg nagynéha leugrunk a boltba pár cuccért. Így jön ki a havi 50k.

    Ez nem egy felmérős topic. Bár ha annyi adat érkezne, hogy érdemes, akkor számítok belőle egy átlagot azért, de nem ez a lényeg.

    Jómúltkor beszélgettünk egy fórumtárssal a fizetések kapcsán a megélhetésről. Ő írta, hogy náluk két főre havi 100k a kaja. Én meg persze elképedtem. Mondta, hogy semmi extrát nem vesznek, mégis ennyi jön ki. Persze ez annak a kapcsán jött, hogy nem élnek valami fényesen.

    Mielőtt jönnének a félreértő hsz-ek leszögezem, egyáltalán nem gondolom azt, hogy nem lehet ennyi pénzt kajára elkölteni havonta. Dehogyisnem. Még jóval többet is el lehetne. Gondoljunk csak bele, ha mindennap étteremben vacsoráznánk akkor az kb havi ~200k-ba is bekerülne két főre egy közepes szintű étteremben.

    Folytatás...

    Dany007 13 éve 92

  • Az ilyet mért nem lövik le?

    Most olvasom... És igaz csak költői kérdés szintjén, de ez merült fel bennem...

    "A tényállás szerint a rablás és szeméremsértés miatt többszörösen büntetett előéletű Domján Gábor 2009. november 26-án követte el tettét. Ellopta a korábban őt nevelő, 82 éves nagyanyja 70 ezer forintos nyugdíját. A pénzt a helyi italboltban eljátszotta, elitta, majd visszament az asszonyhoz, és a veszteség miatti indulat, valamint a sértett számonkérése miatt egy fejszével megölte őt. Tizenegyszer sújtott az ágyban fekvő áldozata fejére.

    A nagymama holttestét másnap találták meg otthonában, szökésben lévő unokáját néhány nappal később elfogta a rendőrség és eljárást indított ellene.

    A pszichológus szakértő korábbi véleménye szerint Domján Gábor pszichopátiás személyiség, állapota sem gyógyszeresen, sem pszichoterápiával nem javítható, és fennáll a veszélye, hogy újabb bűncselekményt követ el."

    forrás

    Folytatás...

    Dany007 13 éve 48

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.