2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Egyszer valaki kérdezte, van ennél lejjebb?

    Szerintem most eljött. Igen. :C
    Én már akkor is megmondtam, hogy mindig van lejjebb!

    Tessék: [link]

    Idézek a cikkből:

    "Benkő Dániel nem viccel és a közeljövőben tényleg elkészítteti gigantikus méretű pénisz szobrát."

    "Eredetileg 3 méterre terveztem, most már 3 méter 20 centinél tartok. Mivel nem akarom, hogy a f**kam emigrációba menjen, így valamelyik hazai településen lesz majd felállítva" - mesélte szobrának hiteles történetét a lantművész."

    Hát, én már nem is tudom milyen szmájli illene mindehhez... Talán a pofánba**om magamat és elsüllyedek a Föld legmélyére? Nemtom, de ez tényleg lejjebb van, mint amikor ez a majom feleséget keresett.

    Amúgy elég durva, hogy az ilyen embert művésznek nevezik. Vagy lehet, hogy csak rájött valami kapuzárási pánik, és ez a művészlélekkel együtt kicsit eltorzította a személyiségét, hát nemtudom.

    Dany007 14 éve 29

  • Internet-függőség

    Nem, itt most nem olyan függőségről lesz szó, mint az alkoholizmus, vagy a drogok.
    Persze az internetnek lehet ilyesfajta hatása is, de nem ezekről a fizikai, lelki függőségekről akarok beszélni.
    Egyszóval nem addiktológiai (ezt mért húzza alá a FF?) problémáról.

    Egy másfajta függésre gondolok. Olyanra, mint amikor függünk mondjuk a buszoktól, a menetrendtől. Mivel ha busszal járunk munkába / iskolába, akkor oda kell érnünk a megadott időben, különben lekéssük a buszt, busz nélkül pedig elkésnénk a munkahelyről / iskolából. Ergo függünk a busztól.

    Ez egy olyan dolog, amin már évek óta gondolkozok. Mondogatom is néhány helyen, de valamiért nem sokan (vagy talán senki se) látja, gondolja úgy a helyzetet mind én. Ez persze nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy én gondolom rosszul, de ezt majd mondjátok meg ti.
    Gondolkodtam egy címlapos íráson is, de lusta vagyok mindennek pontosan után nézni, meg annyi időm sincs most egy igényesebb íráshoz, inkább csak nyersen fogalmazva leírom ide a gondolataimat.

    Folytatás...

    Dany007 14 éve 0

  • Ez katasztrófa, ami a TV-ben megy...

    Egyszerűen hihetetlen... Már hetek óta gondolkodom egy komplett nagyobb bejegyzés írásán a témáról, de rájöttem, hogy nem éri meg a fáradtságot.
    Szóval pusztán feszültség levezetek, illetve ócsárlok.
    A kereskedelmi adókról van szó.
    Persze, tudom itt senki nem néz tévét, és az a legmenőbb aki már a legrégebb óta nem néz tévét...
    Persze, túl sokat én se. De azért néha mégiscsak jó lenne, ha az adott csatorna, amiért fizetünk, néha meglepne 1-2 jó filmmel is.
    Az esetek 95%-ban NatGeo-t, Discovery-t, és Discovery Science-t, néha még Spektrumot is. Akármilyen hihetetlen (számomra) de az RTL Klub és TV2-n maximum a híradót nézem meg. Tudom, ott is csak kábítanak, mossák az agyamat a sok szennyel, de azért vannak tények is, meg magam is el tudom dönteni mit tartok hihetőnek és mit kevésbé. Mind1.

    De egyszerűen hihetetlen ami már itt megy. Eddig is egy rakás szar volt a film felhozatal, de néha néha azért be-be csöppent egy normálisabb film.
    Szóval a lényeg, ami nálam már kibaszta a biztosítékot, az a tegnapi 'SZUPERMOZI' volt! Nem más, mint Bud Spencerrel az "...és megint dühbe jövünk" című klasszikus, ami 1978-as film!!!
    Nem is tudom, mi van ma? 2010? Biztos? Mert akkor ez egy 32 éves film!
    Szó se róla, nem rossz film ez, szívesen megnézem hébe hóba 3-4 évente 1-2x, jó nosztalgiázni kicsit.

    Folytatás...

    Dany007 14 éve 67

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.