2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Egy érzékeny téma

    Ebben a bejegyzésben meglehetősen érzékeny témával fogok foglalkozni a homoszexualitással. Úgy gondolom és tapasztalom, hogy túl sok az előítéletesség ezzel kapcsolatban, és a legtöbb emberben ez egy fajta viszolygást, vagy inkább nevezzük úgy, hogy félelmet vált ki. Tabu téma. Megemlíteném még, hogy itt idegen forrásokra is fogok hivatkozni, hiszen sokkal jobb megfogalmazásai is léteznek a dolgoknak, mint amire én képes vagyok saját kútfőből. Ezeket minden esetben időzőjel és dőlt betűstílussal fogom jelezni.:)

    Kezdjük az elején mi is a homoszexualitás. "A homoszexualitás a szexuális irányultság egyik fajtája, amikor egy személy érzelmi és szexuális vonzódása kizárólag vagy főként azonos nemű emberek felé irányul."

    Több feltételezett oka van genetika, hormonok, neveltetés/családi háttér. Viszont ezek csak feltételezett okok!

    Genetika: magától értetődő a hajlamot génhiba okozza, de a hibát még nem találtuk meg, bár van vélt gén a Xq28. Ezt Dean Hamer mikrobiológus azonosította 1993-ban, de ez máig erősen vitatott, mármint hogy ez a gén lenne a felelős a homoszexualitásért. "Az egypetéjű ikervizsgálatok során már kiderült, hogy ha az egyik testvér homoszexuális, akkor ötven százalék valószínűsége van annak, hogy a másik is az.

    Folytatás...

    Cyberpunk 11 éve 138

  • Homeopátiás sürgősségi

    Találtam egy remek vicces videót, ami gyönyörű szépen kigúnyolja a homeopátiás orvoslást kuruzslást.

    Még több ilyet, és akkor talán észhez térnek páran! :DDD

    Cyberpunk 11 éve 9

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.