2024. április 17., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Re új mobil

    Na szóval mint bizonyára értesülhettetek róla innét-onnét az Oppo szerelem elég rövidre sikeredett. Alig 1 hónapot élt meg nálam a kicsike.

    A váltás oka nem is a készülékre vezethető vissza, ha nem inkább az egyszerűség keresésére. Kell valami, ami csak teszi a dolgát nem kell vele babrálni, telefonos funkcióit lássa el maradéktalanul. Rövid Androidos kitérő után rájöttem, hogy a droid nem az én rendszerem. Na nem azért, mert buta volnék hozzá. Régebben magam is nagyüzemben toltam a "rommolást". Talán kinőttem belőle, lehet.:D De persze "buta phone"-t természetesen nem akarok. WP-ben csalódtam, BB10 nem rossz, de most még kerülném. Így nem maradt más lehetőség mint az iPhone.

    Igen a következő egy iPhone 5 lesz remélhetőleg fehér. Addig is jelenleg egy Motorola Artix 4G-t nyúzok. :DDD Természetesen tisztában vagyok a zártságával az Androidhoz képest, nincs BT fájlküldés meg egyéb hülye megkötések. De maga a rendszer nem ismeretlen számomra, mivel volt már iPad-em, azon szerettem meg lényegében. Tudom elég furcsa lehet tőlem azt látni, hogy én aki a tepsik élharcosa voltam/vagyok egy 4"-es készülékre vált. Élőben nem vészes, sőt talán az eddigi legjobb érintőpanel van benne, amit érintőkijelzős pályafutásom alatt megnyomkodtam. Volt Nokia Lumia 920-amat dicséret illeti, mivel talán eddig az járt a legközelebb ehhez a szinthez.

    Folytatás...

    Cyberpunk 11 éve 26

  • Kontrollblog

    Alapjában véve cenzúraellenes vagyok az internettel kapcsolatban, de az ilyen oldalak után link komolyan megfordul a fejemben talán nem is lenne baj. Egyébként ma én is láttam csíkokat az égen, szóval örülök, hogy minket/engem sem hagynak ki.:D Ráadásul a keleti országrészben kialakult viharért is a HAARP tehet. Semmi kétség. :K

    Bocs, de kinyílt a bicska a zsebemben. De nem az ilyen oldalak a fő gond hanem az, hogy vannak akik ezt szó szerint elhiszik. A firkásznak nem tudom mi a célja a népbutításon kívül.

    Cyberpunk 11 éve 19

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.