2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Black Ops

    Volt már MW2-es, most BO-s, ha valaki még nem találkozott vele:
    Coming back from the FIRING RANGE I passed a town and this chick told me it was a NUKETOWN she suffered from RADIATION and contracted WMD? I went back to her VILLA the power was out, it was something to do with the GRID it was a CRISIS. We went to her room, she told me her name was HANOI then got undressed. I was in ARRAY of how much like a JUNGLE it was down there. After a few hours my pelvis CRACKED when I tried to LAUNCH my stuff and she reached her SUMMIT and screamed HAVANA!

    Cucuska2 13 éve 0

  • Youtube

    Csak nálam tetvesen lassú a tecső az elmúlt napokban?

    Cucuska2 13 éve 22

  • szerintetek?

    Ma épp BO-zok, egy pillanatra elment a hang, majd visszajött (usb-s az eszköz) majd rá 2 percre, kép még ment, a BO is, csak az egér meg a hang nem ment (azt nem tudom hogy az egér kapott-e áramot, a fejes igen)
    Még a billentyűzettel tudtam irányítani.
    Már épp lépnék ki a BO-ból, már megyek a gép mögé, húzok ki mindent, majd egyszer csak serceg a gép (talán a táp), tápot lekapcsolom, tápkábelt kihúzom. Még nem kapcsoltam vissza a gépet. Nem merem.

    Amúgy pedig, lehet-e hogy a táp gyenge?
    A táp a ház beépítettje, miniITX és 300w-os. A ház Silverstone sst sg-05 (talán) és a következő konfig:
    Intel core i3 530@2,93 ghz, sapphire hd 5770 (512mb gddr5), 2gb ddr3 ram, samsung f3 1tb, esetleg még 3 állandó usb eszköz. Majd elfelejtettem az alaplap gigabyte ga-h55n

    UPDATE: A táp FSP típusú. :)

    Cucuska2 13 éve 13

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.