2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Rúúúter

    szép estét mindenkinek!

    A router gondjaim végre megoldódni látszódnak. Beszeltem nehany hozzaertovel a kornyeken, es miutan mindent megprobalak, hogy kideritsek mi a baj, vegul mindig a modem jott ki ludasnak. Elvegre kiprobaltak 2 routert es 1 switchet.
    Itt jön az első kérdésem: Létezik olyan hogy a modem gyenge?

    A tortenet masodik fele az, hogy ma kb 1 orat telefonaltam T-kkel es atiranyitottak egy masik szamra (1722) es ott azt mondtak, kijonnek, megnezik, kicserelik ha rossz. Mindezt 8000 + 5900 HUF-ert. Kicsit sok erte.
    Második kérdésem: ha ADSL neten van, t-home a szolgáltató, akkor lehet valahol külön modemet venni? A mostani tipusa D-Link DSL-360R

    Köszi hogy elolvastátok, mégnagyobb köszönet ha érdemben válaszolni is tudsz, és Isten veletek!

    Cucuska2 14 éve 18

  • Nem tudom

    Nem tudom megerte-e notirol asztalira valtani. Heti 1-2 alkalommal hordoztam a lapost, az asztalit egyszer se tudom.

    Amugy teljesitmenyben (majdnem) teljese megerte. Peldaul a stalker CoP elmegy 1680x1050 maxon szurok nelkul.
    Azert majdnem, mert nehany jatek hoborog az 512 mb memoria miatt. Peldaul a Crysis, ott feltekertem mindent maxra, a textura es az objektum minoseget le kellett vennem mediumra, mivel ha fordulni akartam akkor nehany masodpercre eleg rendesen beroccent. Masik pelda: CoD MW2 multiplayer. Felraktam inditottam volna max grafon, erre kiirja hogy elfogyott a vram, es kilepett. Levettem high-ra es lass csodat, 100+ fpssel ment folyamatosan. Ha mellem lonek fmj-s lovedekkel akkor sem esik az fps.
    A HD5770 ventilatorszabalyzasa eleg hulye. Akarmennyire terhelem, 60% fole nem megy a ventilator. Egyszeer furmarkkal elertem 57%os ventilator sebesseget, ilyenkor mar 77 fokon volt. Esetleg nincs valami modszer/program ra, hogy tudjam szabalyozni hogy hogy menjen kulonbozo homersekleteknel?

    Cucuska2 14 éve 4

  • Ez...

    ...megdöbbentő!
    Sosem gondoltam volna.

    Cucuska2 14 éve 1

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.