2016. május 26., csütörtök

Gyorskeresés

csongi blogbejegyzései

[ Új blogbejegyzés ]

 • Prestigio 5453 Duo

  Én a képzeletbeli tetszett és ajánlott vegyes plecsnijét adom de ha az akkuidő normalizálódik, akkor megvan az ajánlott is.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 2 éve 32

 • GREX J2 Blaze

  Pár éve terjednek a lecsatolhatós állvédővel szerelt nyitott sisakok. Íme a Nolan Group crossovere!

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 3 éve 2

 • aTAB 5 - duplán meglepő mobil

  Ha nem is kimagasló, de bőven használható a telefon tudása, tartalma, ami 40-50.000-ért elég jó.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 3 éve 90

 • Hűtés csendesen olcsón!!ARCTIC COOLING ARCTIC F8 TC

  Egy jó ideje küzdök a kis htpcm halkabbá tételével. A zaj forrásosok, lépésről-lépésre történő csendesítése folyamatban van már egy ideje. Első lépésként egy Hitachi merevlemez kicserélése történt meg, egy kellemetlen visító hangtól szabadultam meg. Következett a VGA csere. Jelenleg egy passzív hűtésű kártya dolgozik benne.( Ez a leghalkabb:).) A táp egy 350FSP APN. 12cm ventivel. Nem a leghalkabb darab, de az áráért elég csendesen teljesít. És végül de nem utolsó sorban a CPU hűtés, amiről ez a kis írásom szólni fog.
  Mivel egyben töltögetős masina is, ezért éjjel is megy. Ezért igen fontos, hogy minél csendesebb legyen!
  Sok ventilátor és jó pár hűtőt kipróbáltam már de valahogy egyik sem nyerte el a tetszésem. A fő szempont halk legyen, egy X2-es CPU-t hűvösen tartson, és ha kisebbre, vagy laposabb házra cserélek lehetőleg abban is elférjen. Úgy gondolom sikerült egy elfogadható megoldást találni, ami költséghatékony, mindösszesen 2000Ft-ba került.
  Szereplők:
  Athlon2 X2 250 3000@3800Mhz A tuning azért kell, mert konvertálásra is használom a gépet. Így idle módban legyen csendes és gazdaságos, konvertáláskor meg kell az órajel.

  MSI K9A2 Neo2. Ez azért fontos mert ezek a lapok tudják kezelni a 3 ill 4pines ventilátorokat. De eddig nem tudta megfelelő mértékre csökkenteni a fordulatukat.

  Folytatás...

  Blogbejegyzés 5 éve 8

Hirdetés

Copyright © 2000-2016 PROHARDVER Informatikai Kft.