2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Morcika.

    Cirka másfél éve dolgozom a jelenlegi munkahelyemen. Egy éve észre vettem egy helyes lányt a buszon. Mindig ugyanott, ugyan akkor szállt fel. Metróval is együtt utaztunk a végállomásig. Eleinte nem is foglalkoztam vele, csak ritkán néztem felé.

    Elneveztem Morcikának, mert még nem láttam mosolyogni. Hosszú fekete haja volt, a teste számomra tökéletes volt. Egy idő után megtetszett. Már minden reggel izgatottan vártam hogy láthassam Őt. Amikor ez nem így alakult, nagyon picit rossz kedvem lett. Én mindig a metró második ajtajánál szállok fel, Ő a harmadikon.

    Egy nap a másodikon szállt volna fel, én udvariasan előre engedtem. Válaszul elmosolyodott. Onnantól kezdve mindig ott szállt fel. Május környékén furán kezdett viselkedni, eleinte mintha az ajtó üveg tükörképében keresett volna valakit, mindig nézelődött, meg a hosszú, fekete haját dobálgatta. Gondoltam tetszelegni akar valakinek, talán nekem, gyorsan körül néztem látok e valaki mást, de nem láttam akinek tetszeni akarhatott volna.

    Idővel egyre merészebb lett és minden nap kicsit közelebb állt hozzám és lopva nézegetett. Párszor én is ránéztem és gyakran össze találkozott a tekintetünk. Ilyenkor mindig elkapta fejét és másfele nézett, a haját idegesen dobálgatta. Nekem egyre jobban tetszett, de várni akartam még egy kicsit, nehogy árnyékra vetődjek ahogy szoktam.

    Folytatás...

    Csoffadalom 8 éve 36

  • Kiderült......

    Ma délután kiderült az igazság. Tényleg a kis b&@i gyerek volt a tolvaj. És ahelyett, hogy vigyorogva közöltem volna, hogy én megmondtam, rohadtul felkúrtam az agyam. Egyrészt azért, mert kétszer is összevesztem anyámmal miatta, másrészt mert senki az égvilágon a családomból nem hitt nekem. Mindenkinek én voltam a szar-szemét-bunkó. Most meg annyi gerinc nincs egyikben sem, hogy annyit mondjon, Bocs, neked volt igazad, sajnálom. Sőt, még én vagyok megfenyegetve mert ki mertem mondani az igazat.

    Ma munkából hazatérve anyám azzal fogadott, hogy el kell mondania valami fontosat. Tudtam, hogy ma volt nálunk a nővérem, mert megvolt beszélve, hogy jön felköszönteni anyámat a születésnapja alkalmából. Csak egy hetet késett de ez mindegy is. Azt hittem már megint valami gáz van, példának okáért megint megverte "szeretett,, férje. Hát nem.

    Elkezdte mondani a tényeket a gyerek viselt dolgairól, igen ő lopta el a pénzt és már nem csak tőlünk, hanem a nővéreméktől is lopott pénzt, cigit, mindent amit kint hagytak előtte. Ettől még nem öntötte volna el a szar az agyam, de amit ezután mondott, na azt még álmomban sem gondoltam volna. Már régóta ott lakott náluk a gyerek(15 éves!!!!!!!) és még gyámság alá is akarták venni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi van?????? Egy vadidegen kölköt befogadni? Meghülyültek ezek teljesen? Hát nincs ennek a kölöknek apja-anyja?

    Folytatás...

    Csoffadalom 10 éve 16

  • Szemét tolvaj.

    Bő másfél hónapja volt apám halálának 21. évfordulója. Nem volt nagy megemlékezés mert nem érdemli meg, de ez egy másik sztori. Anyámmal beszéltünk pár szóban róla és annyi. A szokott módon telt a nap, majd délután beállított az egyik unokahúgom a pasijával. Akkor láttam talán harmadszor a kölköt, harmadjára sem volt szimpatikus, de el kellett viselnem.

    Anyám szokás szerint felpörgött, sütött-főzött, tett-vett, kinyalta a seggüket. Később adott nekik pénzt, hogy hozzanak maguknak üdítőt, de mivel csak a közeli dohánybolt van nyitva vasárnap, így üres kézzel jöttek vissza, mivel oda nem mehettek be. A kapott pénzt letették az asztalra amit anyám azonnal felmarkolt és visszament velük a boltba. Vettek üdítőt, nasit és elszórakozgattak a délután hátralévő részében.

    Kb. egy órával azután hogy elmentek, anyám keresni kezdte a pénztárcáját. Szét túrta az egész lakást, de sehol nem találta. Tudta, hogy az asztalon hagyta, de nem volt ott. Aztán megtalálta az ágy és a fal között. Üresen. 15 ezer forint hiányzott belőle! Hó vége volt, az összes pénzünk 20 ezer ft. volt. Először azt gondolta elhagyta, de csak 5 ezerrel mentek vásárolni. Soha nem hagyott el semmit, pénzt meg pláne. Én gyanakodtam és rákérdeztem, hogy esetleg nem hagyta e hosszabb ideig egyedül az unokahúgomékat a házban, de azt mondta nem. Csak az unokahúgom szerelme maradt percekig egyedül, amíg ők a konyhában süteményt készítettek.

    Folytatás...

    Csoffadalom 10 éve 55

  • Már megint.......

    Már megint munkanélküli lettem, már megint kicseszett velem az élet. Már megint itt maradtam pénz nélkül, tanácstalanul, állástalanul. Kidolgoztam a belem is, rengeteget idegeskedtem, nem hibáztam, nem okoztam kárt a cégnek, mégis kirúgtak. Aki sok kárt okozott, szart bele a munkába, rengeteg probléma volt vele, az maradhat, én nem. Most mondja azt valaki hogy nem vagyok szerencsétlen, vagy én vonzom be a rosszat, vagy az én hibám, vagy hogy nem jó a hozzáállásom.

    Ma május 2-a van, hivatalosan két napja munka nélkül. Ha belegondolok mikor lesz munkám, és abból pénz, amit a tartozásokra kifizethetek, hát a sírás kerülget. Minden tervemnek lőttek, a lakás rendbehozatala, tartozások rendben való kifizetése, mindennek vége. Már negyedszerre fogok menni a munkaügyi központba, és isten tudja meddig kell majd odajárkálnom. Már negyedszerre visszajáró vendég vagyok.

    Tavaly augusztusban épp a nyolcadik hónapot kezdtem meg munkanélküliként. Már reménytelenül éltem a napjaimat, felhalmozott tartozásokkal és pénz nélkül. 8-án reggel aztán megtört a jég, oly sok e-mail és önéletrajz küldözgetés után végre felhívtak, és munka lehetőségével kecsegtettek. Mivel akkoriban már nem igazán aludtam éjszaka, így a reggeli telefon hívás igencsak álmosan ért. Azt sem tudtam miről beszél a pasas, úgy kellett minden mondatát megismételnie. Nagy nehezen megértettem, hogy van két órám rendbe szedni magam, és állás interjúra menni.

    Folytatás...

    Csoffadalom 11 éve 65

  • Piros Pozsga 2

    Nyugodt szívvel állítom, jól tettem, amit tettem, és ma sem cselekednék másként.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 12 éve 18

  • A fiatalabb lány

    A szokott történet a sorozatos árnyékra vetődésről a nőknél.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 12 éve 530

  • Cumigyár

    Az eddigiektől eltérően most a legundorítóbb munkahelyemről, az ottani hatalommal visszaélésről mesélnék.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 12 éve 359

  • Fura csaj (16+)

    Történet a csalódásról, a szokott végkifejlettel. Bár attól függ, kinek mi a megszokott.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 13 éve 728

  • Az első

    A történet az általános iskolai éveim utolsó szakaszában kezdődik, 8. év második felében.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 13 éve 101

  • Vékony Donga és Piros Pozsga

    Üdv mindenkinek. Ezúttal életem első szerelmének történetét osztom meg veletek. Szép emlékeket őrzök...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 13 éve 87

  • 4 hét...

    Üdvözlök mindenkit. Szeretnék elmesélni egy történetet, ami eddigi életem legfurcsább és legbonyolultabb...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 13 éve 299

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.