2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Felmentették Képíró Sándort

    Tényleg muszáj volt bíróság elé citálni ezt a 97 éves, beteg öregembert?

    ^Clown 13 éve 19

  • Holokauszttagadás Budapesten

    Nem fűzök hozzá véleményt, íme a cikk. A forrást tartalmazó linket a hír végén találjátok.

    A Tom Lantos tiszteletére rendezett budapesti konferencia egyik vendége, Ahmed Ezz el-Arab egyiptomi politikus tagadta a holokausztot és gyalázta az amerikai elnököt.

    Az egyiptomi Wafd párt alelnöke, Ahmed Ezz el-Arab a budapesti Demokráciáról és Emberi Jogokról rendezett konferencia szünetében a Washington Times újságírójának azt mondta, hogy a "...holokauszt egy hazugság. 2,4 millió zsidó élt német megszállás alatt. Ha mindet kiirtották, akkor honnan jött a többi 3,6 millió?”.

    Az egyiptomi politikus azt elismerte, hogy a nácik több százezer zsidót megöltek, de "... a gázkamrák és az élve megnyúzott emberek, meg a többi történet mind mese”. Ezz el-Arab szerint a holokauszt a nyugat "szent tehene' és szégyen, hogy büntetőtörvényekkel fenyegetik ennek kétségbevonását. A Wafd párt alelnöke kétségbe vonta Anna Frank naplójának hitelességét, és elmondta, hogy a művet Stockholmban doktori tanulmányai alatt részletesen tanulmányozta. Ezz el-Arab szerint: „Istenre esküszöm, hogy hamisítvány. A lány ott járt, de az emlékiratai hamisítások”.

    Folytatás...

    ^Clown 13 éve

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.