2016. május 31., kedd

Gyorskeresés

bullseye blogbejegyzései

[ Új blogbejegyzés ]

 • Karácsonyi játéksorsolás+

  Itt az idő egy újabb sorsolásra a coexist jegyében. Azt hiszem a fő ünnepet mindenki ismeri, és már a játék menetét a is a múltkori sorsolásból: 26. este nyolcig lehet jelentkezni a lenti címekre, aztán összesítek, sorsolok, hirdetek, küldök, ilyesmik. Eltarthat egy ideig...

  GRID™ - lkristóf
  Fancy Skulls - HNEGT-BT0R4-HTQHK
  Xotic Complete Pack - nintaus00
  Zeno Clash - nepszter1
  Sniper: Ghost Warrior 2 - Rendo84
  PixelJunk™ Monsters Ultimate + Shooter Bundle - 8AINB-EMB5V-2JBBB
  Life Is Strange - Episode 1 - cattus, ZS3NI, beni18
  BloodRayne Betrayal - hodigy

  +Kwanzaa (az pont akkor kezdődik, ennyire szépen időzítek!)
  BloodRayne - Tom6
  BloodRayne 2 - hodigy
  Go To Bed: Survive The Night - BigBlue69
  Monstrum - eboostr
  Iron Grip: Warlord and Scorched Earth DLC - YNQYJ-H403D-HIRRX
  GT Legends - ToMy
  Darkstone - IZAVH-6M7T6-K2DVM
  Haegemonia: Legions of Iron - Kasya

  Folytatás...

  Blogbejegyzés 5 hónapja 45

 • Hanukai játéksorsolás

  Mint a Facebook bejegyzésekből kiderült, ma van Hanuka. Pontosabban tegnap este jött be, mint minden zsidó ünnep, de gondoltam egyszerűbb így napközben indítani a dolgokat (na jó, valójában csak nem vettem észre - pereljetek be!).

  A hanukai csodáról, meg egyéb hátteréről többet is megtudhattok a Karácsonyi Tatutól (a Télapó félzsidó barátjától),

  vagy mondjuk az internetről. Az talán kicsit összeszedettebb (nem mindig). A lényeg a 8 napos ünnep, meg az ajándékozás. Ahogy azt Jon Stewart találóan kifejtette: 1 szép, és egy hétnyi vacak. Ennek szellemében lesz a sorsolás, amire kedden az új gyertya meggyújtásáig lehet jelentkezni – tessék szépen utánanézni, mikor is lesz az. Sorsolás este 10 körül. :)

  Amire pedig lehet jelentkezni a hozzászólásokban, és a nyertesek:

  Payday 2 meg pár DLC (Humbly monthly edition) mepet
  Monument Builders – Alcatraz maddionmax
  Rumble BigBlue69
  Dead Effect mepet
  Lost in Paradise senki, szegény most bánatos
  Letter Quest: Grimm's Journey Remastered lkristóf
  Survivalist KisApám
  AoF World Online shaddy1027

  Blogbejegyzés 6 hónapja 24

 • Játéksorsolás megint: móóóóórdóóóóór

  BS (nem az a BS!) féle Middle-earth: Shadow of Mordor Bundle, azaz alapjáték és Season Pass. Ami együtt a Prémium. Vagy a GOTY. Vagy mindkettő. Vagy egyszer valaki helyrerángathatná végre a DLC-ket úgy általánosságban, mert az egész átláthatatlan katyvasz lett mostanra jóformán minden játéknál...

  Jelentkezni itt a hozzászólásokban lehet, mondjuk a "Jelentkezem" kifejezéssel. Jelentkezési határidő 06. 29. 12:00, sorsolás valamikor utána, remélhetően még aznap.

  NYERTES:

  alratar

  Blogbejegyzés 11 hónapja 160

 • How to Survive sorsolás

  A játék jelenleg 69 eurocent a Steamen (ma este hétig), a teljes húde DLC verziója 94. Hát persze, hogy valaki 2500-ért árulja az alapjátékot, mert ugye eredetileg 14 euró lenne, meg miért ne, aki nem figyel így jár, caveat emptor, és különben is.

  Mivel az ilyen tréfásan élelmes édes drága lények ellen nincs mit tenni, úgy gondoltam a karmikus egyensúly helyrebillentésére én meg kisorsolok egyet ingyen. De akkor már a Storm Warningból. Szóval akinek éppen nincs pénze a kártyáján, vagy nem ér haza estig, vagy csak jobb a free, mert miért ne, az jelentkezhet itt a hozzászólásokban, mondjuk a "Jelentkezem" kifejezéssel.

  Jelentkezni lehet 2015.06.17. 20:00-ig. Sorsolás utána valamikor. A boldog nyertes majd mailben kapja a Giftet, ha minden jól megy.

  Blogbejegyzés 12 hónapja 29

 • Szülinapi játéknindzsulás

  Minirejtvények bundle maradékokért és unlockokért – éppen ezért nem biztos, hogy mind aktív, lehet, hogy csak rosszul jelezte valamelyik oldal (szóval ne anyázzátok annyira a ninjákat, ha már duplicate).

  Azért lenne még pár szabály:
  - Ha elvitted, írd be a megfejtést, mások ne szenvedjenek! (Ha regelni kell hozzá, sorry, de szánd rá azt az 5 percet X óra játék előtt...)
  - Az első 1-2 napban csak olyat vigyél, amire tényleg szükséged van! Az hogy neked kell, vagy havernak ajándékba az mindegy, de valaki játsszon vele!
  - Az első 1-2 napban ne vigyél többet 5-nél! Némelyik elég könnyű, úgyhogy a kísértés nagy, de legyen másnak is esélye.

  UPDATE Ezek azok, amik még élnek, legalábbis olyan szinten, hogy ide még senki nem írta be a megoldást, így dicsőség még mindenképpen jár érte, ha el is vitte valaki:

  UPDATE lejárt a két nap. :)

  Battlepaths
  4M82Z-Q8((***)) -MVIC0
  ((***)) Lőfegyver és fűrész +2 (nem kitalált)

  Blackbay Asylum
  3V8JB-N((**))JX-BXCQ0
  ((**)) vörösvértest antigén fehérje

  Blob From Space
  3TATJ-WQE0A-((**))3FN
  ((**)) Adolf kicsiny kis bogara

  Bret Airborne
  M6((***))-8CV2H-DCNF0
  ((***)) Repülő indián (és pont airborne játéknál, mekkora mák!)

  Cognition Ep. 1
  0DHNN-CV65K-((**))9KV
  ((**)) : DR

  Folytatás...

  Blogbejegyzés 1 éve 21

 • Szülinapi játéksorsolás

  Sziasztok mindenki!

  Úgy gondoltam szülinapomra kisorsolok pár játékot, mert miért ne. (Lesz majd egy csomag ninjázós is, de csak később.) Mivel jótól lopni nem szégyen, így átveszem bul07 ötletét:

  Egy személy akár az összes játékra is jelentkezhet, de megnyerni maximum 5db-ot nyerhet, szóval érdemes meggondolni ki mire jelentkezik. Ha egy játéknál csak egy jelentkező van, nem érvényes ez a kikötés, ha meg egy játék megmarad, megy a következő körbe, csak kicsit sírnak majd a készítői.
  Ennél a blogbejegyzésnél, hozzászólásban lehet jelentkezni az alábbi példa alapján

  Nyeremények:
  1. kocka
  2. lapát
  3. autó
  4. vonat

  1. jelentkező (Jani) hozzászólása nevét beírja ahhoz, amelyiket meg akarja nyerni
  1. kocka- Jani
  2. lapát-
  3. autó- Jani
  4. vonat-

  2. jelentkező (Pista) másolja az előző hozzászólás tartalmát és beírja a saját nevét oda, amelyiket meg akarja nyerni
  1. kocka- Jani
  2. lapát- Pista
  3. autó- Jani - Pista
  4. vonat- Pista

  3. jelentkező (Gyuri) másolja az előző hozzászólás tartalmát és beírja a saját nevét oda amelyiket meg akarja nyerni
  1. kocka- Jani - Gyuri
  2. lapát- Pista
  3. autó- Jani - Pista - Gyuri
  4. vonat- Pista - Gyuri

  Folytatás...

  Blogbejegyzés 1 éve 65

 • Fura közvéleménykutatás

  Kicsit pipa vagyok, de ki tudja, lehet hogy csak rosszul értelmezem a világot. Gondoltam kikérem az itteniek véleményét.

  Mennyire gáz az, ha gyerekrák alapítványokból több is olyan képet használ az oldalán és reklámjában beteg gyerekről, amit a netről loptak? Csak túlérzékenykedek, vagy tényleg le kéne vágni az ilyenek kezét?

  Blogbejegyzés 1 éve 10

 • Empty Space Simulator 2014

  Őszinte és megható teaser (kedvcsináló, felajzó) filmünk eszembe juttatta, hogy itt még nem is kalapoztunk. Itt az ideje pótolni!

  Ez egy nagyon komoly játék, nagyon komoly célokból és nagyon komoly emberek által, akiknek nagyon komoly tapasztalata van a nagyon komoly játékiparban. Adjatok pénzt rá, mert az jó! Ha nem adtok, a kiskutyának nem lesz otthona! Ha nem küldöd tovább 200 embernek, akkor nekik sem!.

  A koncepció egyszerű, nincsenek zavaró kecskék, kövek, fák és füvek, csak a határtalan lehetőségek. És mikrotranzakciók, mert az azért fontos, már csak a dolgok anyagi oldala miatt is.

  Várjuk a lelkendező és nagyságunk előtt leboruló kommenteket itt is, de ott vagyunk Facsén, és persze a Gőz Zöld útjában is (csak elképzelésként, mert 100 dollárt azért nem ér meg a poén).

  Blogbejegyzés 2 éve 7

 • 007-es kütyü kéne

  Kéne egy rejtett/mini kamera, ami rögzíthető ablakra/valami kis dobozra, 2-3 órát kibír elemről, és közvetíti a gépre a képet, hogy ott rögzíthessem. Ráadásul viszonylag sötétben kéne dolgoznia, és ne is kerüljön sokba :)

  Cserébe nem zavar, ha nem folyamatosan vesz, hanem mozgásérzékelős, és az sem, ha csak fényképeket készít.

  Ha valakit érdekel a háttér:
  Hoznak nekem kaját, amit hét elején kell fizetni. Hajnalban jár erre a futár, így a lábtörlő alatt szoktam hagyni a pénzt (igen, tudom, anyám1, hogy ilyen burzsoá vagyok, anyám2, hogy ilyen béna módszerrel...). Jó ideig működött a dolog, de az utóbbi hónapban kétszer is eltűnt a pénz. Kicsi ház, kevés lakó, legtöbbről el sem tudom képzelni, de a futárról sem, hogy éppen most rájött a dili. Viszont rohadtul zavar, hogy valaki ezt megtehette és megúszhatta - de ha nem muszáj, nem állnék őrt hajnalban órákig, inkább fizetnék valamennyit, hogy nyugodtan aludhassak, és mégis kiderüljön, ki volt az, aki képes hajnali 2-5 között idejönni, csak hogy meglopjon...

  Blogbejegyzés 3 éve 13

 • Játéksorsolás - lezárult

  Mivel Blue éppen elfoglalt, így születésnapi öntömjénezésképpen kisorsolnék néhány játékot. Amazon.com-ról vannak, és Originesek, így csak az nevezzen, akinek ezek a tények nem okoznak morális válságot!

  Az érintett játékok: Bulletstorn, Burnout Paradise: The Ultimate Box, Mirror’s Edge.

  Feltételek: A megnyerni kívánt játék(ok) megnevezése hozzászólásban, akár egyenként, akár a „mindhárom” kifejezéssel. 1 hétnél régebbi nick.

  Nevezési határidő: 2013. 05. 26. 20:00.
  Sorsolás valamivel utána, amint sikerült kibogoznom a listákat. A mindenféle változtatás jogát fenntartom...

  UPDATE: Erre járt Wizard of Oz, és felajánlott egy további Bulletstormot és Mirror's Edge-t! :R

  Game Over. A nyertesek:

  Bulletstorn
  aero.
  arfer

  Burnout Paradise: The Ultimate Box
  eddie17

  Mirror’s Edge
  Heeken
  Zsolty001

  Blogbejegyzés 3 éve 46

 • A pofátlanság finom határvonala

  Nem, ez sajnos nem egy újabb rejtvény, inkább csak afféle ön-terápiás dühöngés. A Gépház épp most figyelmeztetett az álkéregetőkre, de csak a netesekre, pedig IRL is olyanokra képesek, hogy a gumiszoba adja a másikat.

  Éppen a vészhelyzeti papírkávémat szürcsölgettem az utcán, amikor odajött egy viszonylag fiatal, jól ápolt pacák, az enyémnél jobb öltözetben, cigivel a kézben, és mormolt valamit. Kissé bipoláris vagyok ilyen szempontból, van amikor ilyen kezdetnél azonnal határozottan elköszönök, most sajnos jobb hangulatban voltam, így csak megkértem kissé hangosabban adja elő a mondandóját. Ugyanolyan hangerő mellett, szájról olvasással a következőket tudtam kivenni: kis segítség, apró, gyerek, utcán, apró, 8 éves, segítség, kis apró, stb.

  Benyúltam a felső kabátzsebembe, ahol ilyen célokra tartom az aprót, elsőre egy húszast sikerült kihúznom, gondoltam kevés lesz. Második kísérlet ugyanolyan eredménnyel zárult, harmadikra sikerült levadászni egy kétszázast és egy százast."Parancsoljon." Azt felelte köszöni, de esetleg a többi aprót is. Ezen kicsit elméláztam, de végül is, mit fáj nekem, megkapta a maradék negyvenet is. Azt már meg sem köszönte, csak kért még, mint valami szürreális tésztareklámban. Itt már nálam is beborult, és megkérdeztem, mégis mit képzel, cigivel a kezében? Talán szokjon le! Erre elkezdett magyarázni, hogy azt is csak úgy kapta, és bocsánat, közben rugalmasan elszakadt.

  Folytatás...

  Blogbejegyzés 3 éve 4

 • A fennséges mágia titka

  Mivel megihlettek a PH! rejtvények, főként maross fejtörői, íme egy saját, közepesen perverz változat. Aki először megküldi privátban a választ, választhat a Magicka Collection és a Majesty 2 Collection vagy a dicsőség között.

  Minden válasz kisbetű, ékezet nélkül, több szó esetén szóközzel. Ha egy szám a kérdés, számokkal kell beírni. Kérdések, észrevételek, szidalmak, segítség itt a topicban. A felmerülő hibákért felelősséget nem vállalok, főleg, hogy ez az első próbálkozásom.

  Sok sikert, remélem nem lesz túl könnyű!

  Javítás:
  A nevek helyesen Gilbert és Sullivan.

  Segítség:
  A Q3-hoz becsszóra elég megfelelőn guglizni a kapott információkat
  Az ötösnél nyilván nem abból a két lényből kell választani, ami adott, inkább ösztönből kéne érezni a jó megoldást.
  A hatodikra azt hittem könnyebb lesz az idejáróknak, és nem forr fel az agyatok tőle.

  Mivel az ötös az idelátogató békés és főleg logikus lényeknek sok nehézséget okoz, még segítek egy kicsit: 5 betűs szó, és nem kell felkiáltójel utána.

  Blogbejegyzés 4 éve 80

Hirdetés

Copyright © 2000-2016 PROHARDVER Informatikai Kft.