2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Windows (Phone) 8 fejlesztés

    Kíváncsi vagyok erre az egész Wp8-W8 ökoszisztémára,ezért jó lenne megtudni,hogy milyen irányba kéne elmenni fejlesztés témában. Próbálgattam keresni a barátunkkal, annyit találtam,hogy mostantól lehet natív C,C++-ban is már fejleszteni,viszont egyéb lehetőségeket nem láttam szinte sehol. Mintha régebben láttam volna,hogy droidra és iOs-re lehet Html5+CSS+Js-el is lehet valamilyen szinten fejleszteni,itt lesz lehetőség erre? :))

    bradam 12 éve 2

  • Egyetem dilemma

    Hát igen dilemma van ezerrel. Február 15.-e az egyetemi felvételi jelentkezés leadási határideje, és még mindig vannak bennem kétségek,hogy mit kéne választanom első helyre. Két jelöltem van, az egyik a Bme Mérnök Infó, a másik pedig a Közgáz Gazdaságinformatikus lenne. Alapvetően nem tudom eldönteni,hogy mi érdekel jobban, a gazdasági része, vagy az originál mérnök képzés annak minden nyűgjével együtt. Annak ellenére,hogy a mérnök informatikus képzéssel nem lőhetek mellé(a jövőt illetően), érdekelne a másik „oldal” is, viszont van egy olyan érzésem,hogy kicsit értéktelen, büfészak jellege van a képzésnek, tanítanak egy kicsit matekot, kicsit infót, kicsit közgazdaságtant, de specializálódott szakember nem leszel tőle, kicsit mindenhez fogsz érteni, de az manapság annyira nem szuper. A kérdés igazából az,hogy mennyire adhat életképes tudást-diplomát a Közgázos képzés,ezt nem tudom felmérni. Ehhez kérnék segítséget, aki mondjuk benne van a szakmában, vagy van olyan ismerőse,aki ezen a szakon felsőbb éves és dolgozik/dolgozni készül, az valamilyen formában ossza meg velem tapasztalatait. :))

    (A kérdés igazából az,hogy mennyire adhat életképes tudást-diplomát a Közgázos képzés a jövőre nézve. :DDD )

    bradam 12 éve 47

  • Lenovo Y570: multimédia mindenkinek

    Úgy láttam sokakat érdekel mostanában ez a notebook, ezért bátorkodtam írni egy rövid cikket az első...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 13 éve 3321

  • iTouch+gagyitelefon vs SGS vs O7

    Sziasztok!

    Egy ideje gondolkozom már azon,hogy szeptemberben vett Sgs-emet le kellene cserélni. Tetszik az android, jó a konfigurálhatóság, de a laggok, és fagyások roppant mód idegesítenek, néha azt érzem,hogy nem ez a rendszer az amit nekem kitaláltak. Anno mikor Omniámat megvettem is éreztem ezt,(egy év romolgatás után) hogy hagyom az egészet a fenébe, felesleges belefektetni az energiát,úgysem lesz érezhetően jobb. Aztán megláttam az androidot,elkezdték az ismerőseim dícsérni,hogy így jó,úgy gyors, itt tényleg csak azért kell romolni,hogy szebb és okosabb legyen.
    Aztán rájön az ember,hogy mégsem ennyire szuper az egész. Haldokló GPS, kikapcsoló telefon, romolgatások sora után kezdem azt érezni,hogy váltanom kell.

    Először egy Omnia7-re gondoltam,mint alternatíva. Az ára ellenére szerintem minőségi és a rajta lévő Wp7 sem tűnik rossznak. Aztán mégis elgondolkoztam,hogy ez sem bírná 1,5 napnál tovább, itt is töltővel kéne szaladgálnom állandóan,ha nem vagyok otthon.

    Folytatás...

    bradam 13 éve 33

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.