2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A SOTE-n töltött napok...

    ByB bejegyzései között olvastam már jópár írást a János Kórházról és amúgy a magyar egészségügyről. Engedjétek meg, hogy ezen felbuzdulva megosszam veletek saját tapasztalatomat.

    Páromnak sajnos olyan betegsége volt, amit már csak műtéttel lehetett orvosolni. Hogy mi is ez azt nem szívesen írnám le, de a történet szempontjából ez lényegtelen is.

    Október 16, péntek, a kiírt műtét napja. Párom otthon szépen megreggelizett, majd együtt bementünk reggel 8-ra a SOTE I.sz sebészeti Klinikára. Jelentkezés és röpke 2 óra várakozás után szóltak, hogy megvan az ágy, felmehetünk. Itt újabb 2 óra várakozás után (már 12:00-nál tartunk) megjelent a műtősfiú a páromért. Gyors bátorítás, majd vitték is műtőbe. De 30 perc múlva már hozták is vissza… meg is lepődtem hogy az egynapos, 20 perces műtét altatással tényleg ilyen gyorsan megy? Hát nem… ugyanis kiderült, hogy altatásos műtét előtt nem szabad enni semmit. Csak erről az orvos elfelejtett tájékoztatni, nekünk, akik 2 évesen voltunk utoljára Kórházban, ez nem evidens. Így műtétnek annyi… Dokit felhívtuk, jöjjünk vissza 20-án, kedden.

    Október 20, kedd. Reggel 8-ra ismét odaértünk, majd úgy fél10 körül szóltak, hogy fáradjunk le az ambulanciára (ott van a sebészeti szakrendelés). Na mondom ebből már nem lesz műtét… és nem is lett. Újabb időpontot kaptunk… 21-e, szerda. Párom este 8-kor vacsorázott, utána semmi. Ez később még fontos lesz!

    Folytatás...

    bope87 14 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.