2024. április 17., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • fejen átfordulás

    a pedagógusok egy részénél komoly zsarnoki véna fejődik ki az évek során nagy dózisokban szerzett frusztráció következtében. a tornatanár erre mindig igen jó példa, különösen a gimnáziumi oktatók jeleskednek, mivel oda általában több nyápic, gizda és vézna szar kerül be, mivel alapvetően az agyukkal próbálnak sikereket elérni.

    van ez a fejen átfordulás nevű gyakorlat. aki kitalálta, az valószínűleg sült barom, mert soha a büdös életben nem fogod az itt szerzett tapasztalataidat hasznosítani, nem tudom, hogy ki hogy van vele, de nekem még sosem kellett fejen átfordulnom sehol, pedig isten bizony keresem a lehetőségeket.

    arnold viszont mindig is egy ilyen kacskalábú, göthös, magas és rokkerhajú gyerek volt, jókora szemüveggel, ő tényleg nem akart átfordulni a fején, amit én már akkor is megértettem, de béla, a tornatanár nem.

    már mindenki nekifutott, dobbantott és több-kevesebb sikerrel átfordult a szekrény tetején fején, csak arnold nem. ARNOLDKÁÁÁÁM. FUSSÁL NEKI, JÓ? jött a bömbölés, MAJD ÉN SEGÍTEK, mondta (mondta? artikulálatlanul üvöltötte) béla, és tüntetőleg a szekrény mellé állt készségesen, és arnoldkám mondta, hogy tanárúr én nem, de FEJEN ÁTFORDULNI MINDENKINEK TUDNIA KELL, ez olyan, bazmeg, mint petőfi, ha nem ismered, nem vagy magyar ember.

    Folytatás...

    Bog 15 éve 29

  • tessék, itt az emberi oldalam

    vagyok én. ti jellemzően úgy ismertek, hogy egy arc, aki telefonteszteket ír, néha gügyög a videóban, olykor pedig - ha rájön a szófosás - akkor blogol. eleinte winstonról és a többiekről, mostanában meg csak úgy, mintha söröznénk, és én rövid és hülye történeteket mesélnék.

    tudok róla, hogy ez utóbbi kissé vulgáris is, de a személyes blogomban pont úgy szeretnék írni, ahogyan mondanám is Neked, aki most ott ülsz a monitor mögött. máshol is blogoltam már, sokat, és meg is nevezem a helyet: lovebox.

    fú, ez égő, mi?

    pedig nem is. de hogy értsed, ezért pár dolgot tudnod kell. 29 éves vagyok (idősebb mint Bocha, ez most egy hint a nyereményjátékkal játszók felé), nem mondom, hogy kapuzárási pánikom van, meg a környezetem sem nyaggat (család, haverok), hogy ideje lenne fix nőt találnom, de azért bennem volt a para, hogy mi van, ha nincs ilyen. pláne azok után, hogy egyszer már, 2004-2005 táján úgy hittem, hogy megvan, minden fasza, minden király. másfél év után egy éjszaka egyszer csak felkelt mellőlem, azt mondta, hogy elmúlt, hívott egy taxit és hazament.

    Folytatás...

    Bog 15 éve 38

  • majd kihívom az embert

    érdekes, hogy az ember kézügyessége mennyire, hmm, szelektív. egy mobiltelefont bármikor szétkapok és összerakok, de nekem néha még az is kihívást okoz, ha egy szöget kell beverni a falba.

    fater pont fordítva, imád barkácsolni, és kiskoromban mindig az volt, hogy gyere segíteni egy öt percre, amiből állandóan az lett, hogy a komplett délutánt végigcsicskáztam, tartottam a pudvás fúrót, hoztam a tiplit, meg a csavarokat, és kurvára nem kötött le semennyire.

    én kihívom az embert. az ember azért van, mert ő ért hozzá, ötvenmillió konyhabútort rakott már össze, én meg addig csinálok mást. nincs idegeskedés, nem vágom el nyolc ujjamat, a maradék kettőt pedig nem zúzom porrá a kalapáccsal, mindenki jól jár, elégedett és boldog.

    de hát ha be akarsz vágódni egy lánynál (márpedig én 5-6 éve hittem, hogy ilyesmivel be lehet), akkor nem mondod azt, hogy majd kihívjuk az embert, ha csaj megkér, hogy tegyél már fel egy képet, hanem szépen mész, keresel szöget, meg kalapácsot, és emlékszel arra, hogy faterod is bejelölte kis ceruzával, hogy hová kell beverni a szöget.

    csak nincs kalapács, mert egy csaj lakásában miért is lenne, úgyhogy bizonyítva remek alkalmazkodóképességemet, a húsklopfolóhoz folyamodtam.

    hiba volt.

    Folytatás...

    Bog 15 éve 35

  • maláj q? áh...

    a maláj kurva szóösszetétel a köznyelv része. valami misztikus, megfoghatatlan, de valahogy tudod róla, hogy valami kibaszott jó dolgot takar, két maláj kurva egyenesen a mennyország, hármat egyszerre pedig csak önkormányzati engedéllyel tekinthetsz meg, mert az már annyira jó, hogy ahhoz csókosnak kell lenni.

    jelzem, hogy a legenda igaz, sőt, fokozható. mert ha a kurvát kicseréljük csak simán arra, hogy lány, akkor megkapjuk azt a kombinációt, aminél nehezen találni brutálisabban ütős verziót.

    tavaly, életemben először meglátogatta a kiscsaládomat a másod unokatestvérem, aki ausztrál, s egy mukkot sem tud magyarul, viszont egy évvel fiatalabb éntőlem, hogy klasszikustól idézzek. hozta a nőjét, aki maláj.

    az, hogy beszartam, az nem tudja elég pontosan visszaadni a pillanatot, amikor ez a légies, egyáltalán nem emberi teremtménynek látszó tündér kezet fogott velem, és csicsergett valami nevet, de a faszom sem emlékszik rá, viszont mindenki meglepve nézett körül hirtelen, hogy mi volt ez a robajszerű dörrenés, pedig csak leesett az állam.

    Folytatás...

    Bog 15 éve 11

  • MLM konferencia - atyaúristen

    bakker, elrángattak egy ilyenre. hogy figyu, ez a tuti üzleti lehetőség, itt leszel milliomos, és nem, ez nem MLM, hidd el. én közgazdász vagyok, mondta a csaj, nem hittem benne, de mit veszíthetek, most ebből élek.

    elmentem, hiba volt. mondjuk már előtte tudtam, hogy baj lesz, de úgysem voltam még ilyesmin, mit veszthetek, lehet, hogy tényleg jó.

    b+, b+, b+, b+, aztak****!, és megint csak b+

    kicseszett sokan voltak, szerintem olyan 1500-an. ki volt bérelve valami rohadt nagy csarnok, parkolóhely zéró, három kivetítő, rengeteg szék, fullos volt a terem. jött az ember mikrofonnal, hogy ő gyémántfokozatú executive értékesítő f***om, és az arcok állva tapsolták. bekonferálta az első előadót, ottó, aki már öt éve csinálja, és zafírüvegkristály fokozatú senior vice sales executive manager director. jött az arc, és arról pofázott, hogy megváltozott az élete, mennyit utazik, és szűnni nem akaró ováció, vastaps, és aztán meg kellett nézni egy tíz perces slideshow-t, hogy az utóbbi két évben merrefelé utazgatott.

    ki nem sz**ja le?

    aztán jöttek a grafikonok. meg a termékek, beszarsz. egy gél, ami tényleg megállítja az öregedést. hát nyilván. egy gép, ami ráinfráz a tenyeredre és megmondja, hogy mi a bajod. és hogy a wellness mindenkit érdekel, mindenkit. és hogy minden sajtó erről cikkezik.

    Folytatás...

    Bog 15 éve 302

  • igazából így írnék meg egy tesztet

    samsung s5050 - broáf

    tököm sem tudja követni a samsung telefonokat, láttam, hogy van valami női cuccuk, szóltam a kontaktnak, hogy pattintsa le, majd betesztelem hétvégén, amikor kurvára pihenni akartam monostorapátiban, de ez van, megint beszoptam.

    meg is jött a pakk, egész pofás fekete cuccot vettem belőle elő, aztán rögtön anyáztam, hogy tekerhetem megint ki a töltőt, mert a gép mellé rendszeresített miniUSB és microUSB töltők közül egy sem megy bele. aztán beletoltam a SIM kártyát, bekapcsoltam, és majdnem elhajítottam az egészet a picsába, pedig csak szétcsúsztattam, és a retkes érintőgombok miatt már hetvenkét menüpontba mentem be, miközben felhívtam véletlenül tizennyolc embert. ki tervezte ezt ilyennek? aztán kiderült, hogy valami ótvar chipset lehet belül, mert olyan rohadt lassú az egész, hogy még az abszolút nem telefonorientált csajom is megnyúlt arccal adta vissza, hogy ezt ő nem tudja kezelni rendesen.

    pedig az s5050 egész pofás, van valami meghatározhatatlan színe a fekete mellett, ami olyan, mint egy két hete megposhadt eperfagyi, de isten bizony nem néz ki rosszul. a menürendszeren persze megint nem sikerült egy kicsit sem alakítani, kábé azt a fenomenális innovációt bírták beletenni, hogy a normális karakterek helyett vannak ilyen kis picsás, girbe-gurba betűk is, aztán olvasson ki rendesen egy sms-t az, akinek hét anyja van.

    Folytatás...

    Bog 15 éve 32

  • ezt mind tudom főzni

    simán bekerülhetne a világtörténelem legrövidebb könyvei közé ennek a bejegyzésnek a címe. én a következő dolgokat tudom főzni:
    a. tea
    b. smack leves

    a kávé is instant nescafé (én élből nem iszom, de mindig van itthon, ha valakinek kellene esetleg reggel), a smack levesem pedig messze földön híres, világszerte próbálják utánozni, s gyakorlatilag mindenkinek sikerül is.

    amikor kissrác voltam, akkor imádtam panírozni. valószínűleg pont ezért imádtam később a fotolaborban nagyítani is. de ennyi. vége. amikor életemben először lettem szerelmes, akkor a lány kitalálta, hogy süssünk együtt kuglófot. én pedig szépen kussoltam róla, hogy utoljára akkor volt fakanál a kezemben, amikor aranyrúd. hősiesen elmentem és konkrétan a keverés nemes feladatát láttam el mintegy két órán keresztül, amíg a lány megsütötte a kuglófot.

    a főzésben engem leginkább az taszít, hogy minden mocskos lesz. és ha - tegyük fel - mindenféle szakácskönyvekből, internetről letöltött receptek segítségét felhasználva, ujjperceim jelentős részét a vöröshagymába keverve elkészül életem első pikáns és véres pörköltje, akkor is az van, hogy telezabálom magam, kipukkadok, és akkor még el kéne pakolni és mosogatni.

    Folytatás...

    Bog 15 éve 52

  • gondolatok a darázscsípésről

    engem akkor csípett meg először darázs, amikor a telken épp néztem, hogy mennyi gecisok málna termett idén, voltam már négy éves, szóval volt összehasonlítási alapom a tavalyival, érted. jött a darázs, beszállt a pólóm ujjába, ott csípett egyet, majd átkommandózott hátra, és oda is elhelyezett két eksönt, szóval volt bömbölés ezerrel.

    az akkor másfél éves hugim szerintem örökre bevéste ezt az emlékébe, mert ő azóta is betegesen fél mindentől, ami repül és zümmög, a szúnyog még csak-csak, de egy légy is beteszi nála a kaput, aztán jön a család és kikergeti a ragadozót a szobából, mert megölni szintén tilos, ugyanis "szegény".

    amikor még evezni jártam nyaranta, túra formájában, akkor sikerült klaudiának azt a szerencsétlenséget megélnie, hogy megcsípte egy darázs a felső ajkát. a darázscsípés mindennapos volt, de nem volt para, jött bori néni, oszt mindig kiszívta a mérget, és másnapra nem dagadt fel, de nem vállalt be egy smacit a 12 éves klaudiával, bár akkor még nem volt ennyire elterjedve a pedofília (vagy legalábbis nem tudtunk róla).

    klaudia másnap úgy kelt fel, hogy nem tudott csücsöríteni, de egészen addig poénnak fogta ezt fel, amíg elő nem került egy tükör, s szembesült vele, hogy a kacsa csak gyenge utalás lehet arra, amilyen alakú lett a feje, de akkor még nem tudtuk, hogy létezni fog egyszer egy geronazzo mária nevű primitív létforma is.

    Folytatás...

    Bog 15 éve 47

  • prága at night

    rohadtul sokat tudnék írni prágáról, ez nekem mindig egy élmény (májusban volt az ötödik utam oda), de azon mindenki szétunná a fejét, úgyhogy csak momentumokat emelnék ki. egy régi-régi, régi-régi-régi, réges-régi havercsajjal voltam kint, mondjuk részemről lehetett volna ez több is, de kénytelen voltam megállni ezen a szinten, bár így is remekül érzem magam a társaságában, meg az egóm is nő, mert kiemelkedően kurvaszép.

    hosszú hétvége volt (május 1-2-3), úgyhogy szombat este - miután sántára sétáltuk magunkat - elkezdődött az alkohol ideje, először egy szigeten, részemről természetesen becherovka, a lány pedig whiskey alapú innivalókkal ugrott bele a történetbe. egy idő után meguntunk, és elindultunk keresni villamost, de helyette egy másik bárban kötöttünk ki, ahol megint benézett néhány pohár a fenti kombinációval, aztán felültünk a villamosra, de egy hirtelen ötlettől vezérelve leszálltunk valami külvárosi részen, s ott is volt egy söröző. itt is elfogyott a fejadag, majd a hotelbe való visszatérést választottuk, ám a villamos még épp járt, de az onnan csatlakozó busz, amely három megállót vitt volna, már baromira nem.

    Folytatás...

    Bog 15 éve 8

  • mikor kell fodrászhoz menni

    hosszú évek gyötrelmes tapasztalatai után kifejlesztettem a fodrászhoz-menés tájmingját. fodrászhoz menni nem egy megaélvezet, nem mondhatnám, hogy maga a megtestesült kéjhömpöly, ez egy must, egy belső kényszer, régebben meg külső kényszer volt, már amennyiben anyám külső kényszernek tekinthető.

    nem adok nehéz feladatot a fodrásznak, elő a gépet, toljad, hulljon, aztán kicsit a pajeszt, kicsit hátul, köszi, puszi, mennyivel jövök, jesszusom, már egy ilyen móka is 1500 körül van. mondták is a cimborák, hogy faszér nem veszel egy hajvágót, három fodrász-tájming után megtérül, ez a tuttti befektetés, emberek százezrei fektetik hajnyíróba a pénzüket, a fodrász társadalmat pedig a bankmentő csomagnál is nagyobb kormányzati alamizsna fogja kihúzni hónapokon belül a szarból.

    de basszátok meg, szoktam mondani, én kurvára nem látom a tarkómat. megjegyzem: a fejbúbomat sem. arról a tényről, hogy ott is ritkul a hajam, csak akkor szereztem tudomást, amikor egyszer láttam magamról egy fotót hátulról és felülről. megkérdeztem az ismerőseimet, hogy ez mióta ilyen, és azt mondták, hogy évek óta, mire gondterhelten hátrasimítottam dús hajam.

    Folytatás...

    Bog 15 éve 38

  • fél éve házasok

    srác ül a playstation előtt, interneten játszik, fifát, de ez tökmindegy. az viszont nem, hogy ehhez headsetet használ, így a másik oldalon hallható minden egyéb esemény is.

    egyszer csak megjelenik a szobában a felesége (fél éve az, ezt ne feledjük), s a következőt lehet hallani az éteren keresztül:
    - gergő, meddig játszol még, mindjárt lejár a mosógép!

    (?!)

    gergő illedelmes, válaszol:
    - csak még egyet.

    és egyből jön a válasz:
    - ne feszítsd túl

    NE FESZÍTSD TÚL? hát ez mi? anyukám, ezt te feszítetted túl, annyit mondanék, de gergő az egy akkora papucs, hogy egy komplett néger hadsereg suhanva közlekedhetne benne a sztyeppén, bazmeg, úgyhogy egy játék után abba is hagyta, s ment szó nélkül teregetni.

    nem feszítette túl.

    Bog 15 éve 56

  • feszegessünk kényes témákat, csuhaj. a műmell, mint jelenség.

    először 20 éves voltam, amikor az akkori csajom az apjától azt kapta 18. szülinapjára, hogy lesz nagy melle. hát asszem, hogy fogalmazhatunk úgy, hogy maradandó ajándék, speciel el is képzelem a körítést, hogy apuka odaáll a torta mellé, és azt mondja, hogy "kislányom, hozzád képest egy deszka maga a háborgó tenger, nesze, itt egy műmell, de tudod mit, legyen inkább kettő". a dolog megvalósulását nem állt módomban kivárni, egyéb okok miatt elváltak útjaink.

    kettes számú versenyzőnknél viszont vittem virágot a klinikára, ott lábadozott a kedves, kizárólag háton fekve. itt azért árnyaltabb a story, volt egy ciszta, ami miatt egyébként is össze kellett kaszabolni szegényt, s akkor mondta, hogy ha már, akkor formázzuk meg mellkast, és így is lett. nem bírtam megszokni, hogy ha háton feküdt, akkor volt két fejreállított homokozóvödör a nyaka alatt, tapintási érzetre körülbelül olyan terhelhetőséggel, hogy ha rádobsz egy zongorát a másodikról, az visszapattan, de rögtön az ötödiken be is száll az ablakon. kicsit még ráhomorít a becsapódáskor és simán föld körüli pályára állít akármit. nesze neked űrszemét. tény viszont, hogy a lányba olyan szintű magabiztosság költözött, amit csak az tud átérezni, akinek nem kell melltartót hordani a feszességhez. én speciel ilyen vagyok.

    Folytatás...

    Bog 15 éve 32

  • brainstorming, ahogy igazából kéne kinéznie

    nem gondoltam volna, hogy egyszer lesz olyan élményem, hogy leül velem szemben egy lány, és nem randizunk, hanem üzletről beszélünk, és el tudok attól vonatkoztatni, hogy igazából kurvára gyönyörű, s rettentő okos.

    életünkben másodszor találkoztunk. első alkalommal csak konstatáltuk, hogy mindketten ugyanazon a területen mozgunk, s sok szempontból megegyezik a véleményünk. és cseréltünk névjegyet, és megállapodtunk, hogy majd beszélünk.

    de sokszor volt ilyen. de most tényleg bejött a majd beszélünk, mert összehoztunk egy találkozót, és két és fél órán át egymás szavába vágva felépítettünk egy olyan tervet, aminek _muszáj_ működnie.

    de már ez az élmény is megérte. tudod, hogy az milyen, hogy elkezdesz egy mondatot, és a másik fejezi be? és nem handabanda területen, hanem abban, amiben mindketten majdnem nyolc évet melóztunk, egymástól tök függetlenül, máshol, konkurens cégeknél. és leültök, és kurva mindegy, hogy más vállalat volt, a piacról ugyanazt gondoljuk. és amikor azt mondod, hogy szerintem az általunk kitalált szolgáltatást úgy kéne felépíteni hogy először egy domain, akkor a szavadba vág, hogy legyenez.hu, és bazmeg én is pont eztakartam.hu.

    Folytatás...

    Bog 15 éve 2

  • felkelni irdatlan nehéz

    felkelni kurvára szar. lehet, hogy én extraspeciális eset vagyok, mert én akkor is utálok felkelni, ha már órák óta amúgy sem alszom, fekve minden olyan egyszerűnek tűnik, szépen végiggondolom, hogy mit fogok ma csinálni, ühümm, nahát, ezt is, meg ezt is, már előre rohadtul büszke vagyok eredményességemre, csak a dolog már ott csúszik egy másfél órácskát, hogy fel is kéne kelni elkezdeni a ténykedést.

    ha meg időre kell menni reggel, mert mondjuk dolgozol, mint egy _ember_, akkor aztán tényleg k.o. aki kitalálta a szundi funkciót a mobiltelefonon, azt sodrófával kéne agyonverni bazze, emiatt nem kelek időben, úgyis csipog az a szar 10 perc múlva, majd akkor felkelek, ez még belefér, na, csak az nincs bekalkulálva, hogy hétszer egymás után már rohadtul nem fér bele.

    ha nagyon korai kelés van kinézőben, akkor inkább le sem fekszem, így volt ez a barcelonai út előtt is, amikor 5-kor startoltunk a batyiról bécsbe, mert onnan ment a gép, én meg inkább még dolgoztam éjjel, ha már úgyis ébren maradtam.

    Folytatás...

    Bog 15 éve 25

  • kell-e mellszőr?

    nekem van és büszkén viselem. azt is tudom, hogy nem minden nő rajong a mellszőrért, amit abból a szempontból valamelyest meg tudok érteni, hogy én sem rajonganék egy lágyan hullámzó bundáért két cici között, de azért remélem, hogy ez más megítélés alá esik. (mellesleg volt szerencsém élőben megtekinteni egy ilyen ndk-úszónő típust monokinire vetkőzve a horvát tengerparton, két napig nem ettem utána semmit.)

    szóval növöget a mellszőr, már gimiben is irigyeltük idősödő Farky bácsit, akinek már elsőben olyan mellszőre volt, hogy a peta is tüntethetett volna a levágása ellen.

    van egy cimborám, hát ő sem ugrott le mr.hairt venni a patikába, hogy mellkasára locsolja, dús szőrzettel áldotta meg a sors, s mivel gyakran járunk focizni, egyszer csak hirtelen azt vettem észre, hogy csupasz, mint a pávián segge, rá is kérdeztem, hogy ember! hát mi vett rá téged arra, hogy tested ékkövével ily brutális módon elbánj, és csak annyit mondott, hogy egy nő.

    tudhat valamit, gondoltam, de egy hónap múlva már javában tüskésedett az említett mellkas, s panaszos hangú hisztit kellett végighallgatnom, hogy csaj over, a mellszőr meg nő vissza, és ne tudd meg. hogy ez a kínok kínja, az überlegszarabb érzés ever, szúr, csíp, kidörzsöli a póló, felsebesedik, csak háton alszol, és focizni sem tudsz rendesen, mert ha mellel veszel le egy labdát, akkor csendesen kimúlsz a pálya szélén.

    Folytatás...

    Bog 15 éve 112

  • meghívtam őket, de mire ideértek, összevesztek

    és tényleg. néhány hónapja tök spontán szombat délután(!) felhívtam néhány exkollegát, hogy figyu, nem jössz át este borozni? és az összes ráért. el is gondolkodtam, hogy tényleg ilyen kurva öregek vagyunk, hogy szombat este mindenki otthon veri a... mindegy, de aztán azzal nyugtattam magam, hogy csupán a véletlenek összjátéka volt.

    így aztán kerítettem vacsorát (nem, nem főztem, mert az ilyen jellegű skillem az a tea magasságában megáll, nagy erőlködéssel összejön egy smack leves, de még sütőm sincs, mert csak üres üvegeket pakolnék bele, vagy ilyesmi), a borhűtő pedig úgyis fullos volt, úgyhogy nem aggódtam.

    györgy és párja még sosem járt énnálam. ez mondjuk érthető, mert piliscsabáról kocsikáztak be a két szép szememért (vagy inkább a borért), ami haverok közt is 35 km innen. kocsikáztak, kocsikáztak, a csaj vezetett, aztán hívtak, hogy most hagyták el ferihegyet. finoman jeleztem, hogy talán egy kanyart benéztek, de lehet, hogy negyvenet is, úgyhogy 180 fokot lesznek szívesek venni.

    Folytatás...

    Bog 15 éve 22

  • beszélgessen a taxissal a hóhér

    megjön a taxi, dilemma van. előre üljek, vagy hátra? ha hátraülsz, akkor szól, hogy nem lenne kedve előre ülni? mert parázik, hogy hátulról leütöm, vagy megfojtom egy usb kábellel, bármi.

    ha meg előre ülsz, akkor van az a taxis, aki beszélgetni akar. és nem tűnök nőnek, de még buzinak sem, mégis osztja az észt, szidja a többi közlekedőt, a demszkit, a kormányt, a cigókat, a plazakat, a kapitalizmust, a rendszert, meg a romlott tejet, baszki, s csak az ne derüljön ki, hogy mivel foglalkozom, mert mobiltelefonja bazze mindenkinek van, s mindenki jobban ért hozzá, mint bárki más, olyan ez mint a foci, a taxiban meg nem akarok dolgozni, meg nem is akarom megbántani a sofőrt, hogy az a nokia, amit vett, az egy rakás szar, mert még odacsap egy fához, érted.

    úgyhogy bólogatok, mint egy hülye, ühümm-ühümm, s ha jól csinálom, akkor a beszélgetésnek jelzésértékűen azzal vet véget, hogy felhangosítja a rádiót, s akkor végre utazhatunk nyugodtan, ő vezessen, én meg merengek, végre nem én vezetek, hadd merengjek már egy kicsit.

    de hogy miért kell ezt végigjátszani? mert ha rendelsz kocsit, akkor mondhatsz olyat, hogy kérsz nemdohányzó autót, de én meg nembeszélő sofőrt akarok, fizetek felárat is, nem érdekel.

    Bog 15 éve 24

  • alváshiány

    nagyjából hozzászoktam, hogy hétköznapokon sacc 4 órás alvásokkal kibírom, de kezd kiborulni a bili. eddig csak annyi volt, hogy 8-16 között egy tetves iroda, aztán itthon én meg a PC-m meg az aréna úgy éjjel 2-ig, de valahogy volt egy ritmusa.

    hétvégén meg toltam egy 12-14 órás szundit.

    egyrészt öregszem, ez tény, mert bár sokáig kivételesen jó állóképességűnek tartottam magam, kurvára nem vagyok kivétel. másrészt most még ebbe a ritmusba valahogy be kell nyomorintani egy leányzót is, s nem kérdés, hogy mi a prioritás (a szerdai foci, hehe), így viszont 3 órára csökkent az utóbbi időben a fejadag, ami azért haverok közt is vékony.

    a redbull, meg a hasonló szintetikus gázolajszármazékok már feleslegesek, kávézni nem szokok. ténfergek már délelőtt, mint egy eltévedt hiéna, néha megvillan valami, hogy pörögni kéne, de nem megy. és persze elbaszom az időt azzal, hogy jelentéktelen naplóbejegyzéseket írok ide, meg photoshoppal igyekszem életem képeit fogyaszthatóvá tenni, amiket úgyis csak én nézegetek, úgyhogy jó program.

    némiképp meg kell variálni a dolgokat, azt hiszem. elsőként elsajátítom a nyitott szemmel alvás technológiáját, az jó lesz az irodai melóra, aztán az alvajáró labdarúgást helyezem előtérbe, ha pedig minden kötél szakad, akkor megveszem a "merevedés álmomban" című bestsellert is...

    Bog 15 éve 9

  • Standup élőben

    Voltam pénteken a Dumaszínházban. Direkt úgy vettünk jegyet, hogy Kőhalmi legyen.

    Ő volt az utolsó.

    Háromnegyed kilenckor kezdték, Csenki Attilával. Attila nem volt a helyzet magaslatán, egyszer-kétszer azért mosolyogtam (nem értem az Erste bank reklámját, hogy "mi az ön fejével gondolkodunk". Ezek tényleg mindig a dugásra gondolnak?), de összességében kissé unottan kavartam az elém rakott rettentően jó limonádét.

    Aztán szünet, jött Benk Dénes. Én szeretem Dénest, kicsit mindig olyan, mintha maga is meglepődne azokon, amiket mond. Itt azért repkedtek már a marhaságok bőven, de még mindig inkább csak egy fix mosolyt kölcsönzött az arcomra, mint véres röhögést. Mindegy, Dénest szívesen hallgatom sokáig, mert kellemesen szórakoztat.

    És aztán, végre, megjött Kőhalmi. Először is: ez az ember is tud mosolyogni, ami számomra új információ. És belekezdett, és én két mondat után már a földön feküdtem volna, ha nem ülök egy széken. Simán félrenyeltem a limonádét, vagy 10 poénról maradtam le, mert még az előzőn sírtam, emberek néha ököllel ütötték az asztalt, annyira készen voltak, ez a csávó egy ÁLLAT. Nekem viszonylag magas a humorküszöböm, de ez kiverte a biztosítékot, még akkor is röhögtem könnyezve, amikor mentünk ki (11:30), megabeszarás. És egyetlen olyan poént sem mondott, amit már hallottam, full friss volt az anyag és fergeteges.

    Folytatás...

    Bog 15 éve 20

  • vördpísz

    basszus, hogy az ember ahogyan öregszik, úgy válik egyre szentimentálisabb pöccsé, hogy amióta élek, azóta szénné röhögöm magam azon, hogy a szépségversenyeken jön ez a világbéke szöveg, mintha egy üresfejű szőke liba tényleg bármit is tudna tenni, de wazze:

    én vágyom a világbékét.

    frankón.

    be kéne vezetni tesztüzemben, hogy mindenki kurvára azt mondja másoknak, akikkel nem ért egyet, hogy wazze, ecsém, szerintem neked rohadtul nincs igazad, de tudod mit? leszarom, és élj a hiteddel meg a nézeteiddel boldogan, ahogyan én is teszem, oszt ha elfogy otthon a tej, akkor csöngess át, adok szívesen.

    hogy akkor mi lenne?

    Bog 15 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.