2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Irány Zombieland 30.

    ZS kategória FTW.

    Abraham Lincoln vs. Zombies (2012)

    Valamelyik hülye kialálta, hogy Abraham Lincoln vámpírvadász volt. Az Aslyum produkciós iroda kitalálta, hogy ez moströgtön leklónozzák, hátha elegen nyúlnak mellé a Lidl 100 forintos DVD-s kosarában. Egy Mockbuster link-el állunk szemben, viszont sikeült az eredeti film (kint sincs még) nagy hibáit kidobni: a vámpírokat. A film korhű, néha. Bár amikor 7-8 golyó kijön sorozatban a hatlövetűből, akkor csak nézünk. Persze az egész film ilyen, kb mint az Mega Shark vs Giant octopus, ami még mindig a filmtörténelem legjobb jelenetét tartalmazza. Néha egyszerűen sírni lehet azon hogy mennyire bugyután oldották meg a dolgokat, de a trashfilmek kedvelőinek ez nagyon menni fog. Pl amikor megérkeznek egy konföderációs erődbe amit dobpergés... 3-an védenek, és egy centis deszkával van kitámasztva a főbejárat hogy ne jöjjenek be :C :Y Mindenki öltönyben...

    Folytatás...

    Blindmouse 12 éve 0

  • x86 is dead

    Oké, már megint megtámadtak egyesek, hogy a szeretett buta x86-osukat megtámadtam, és azt mondtam, hogy haldokló/halott platform.
    Álljon itt egy kis statisztika csak a rend kedvéért:
    http://www.eetimes.com/electronics-news/4235514/ARM-financial-results
    2011 Q3 : 2,2 milliárd eladott ARM core liszensz, 20% növekedés.

    http://www.eetimes.com/electronics-news/4213768/Gartner-Tablets-eat-into-2011-PC-sales
    2011: Globálisan eladnak 400 millió x86 PC-t, 5% visszaesés

    Rád bízom a kacsacsőr beillesztését a kettő közé, esetleg a néggyel való szorzást.
    Fel lehetne már fogni, hogy a Ph lapcsaládon vannak vérpistikéken és kockákon kívül mások, akik jobban belelátnak az iparági folyamatokba mint ti. Az x86 évről évre jobban visszaszorul, és egy idő után valószínűleg eltűnik, és ne hogy azt hidd, hogy nem fogom azt mondani, hogy "én megmondtam" mert fogom mondani.

    Folytatás...

    Blindmouse 12 éve 22

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.