2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Mint ellenenőrök a Deák téren

    Ez a bejegyzés egy hosszabb írás részlete, ami majd később kerül ki az oldalra.

    ... Szóval jövök be munkába, épp azon gondolkozom hogy változtatják meg az okostelefonok azok életét, akik használják is, és hogy lehet hogy én ebből kimaradtam. Bemondja a géphang hogy Deák tér. Na akkor száljunk le. Megszámoltam, kb 30 ember szált le azon az ajtón, egyesével, libasorban mivel a sok ökör ott állt az ajtóban, sorfalat állva, nehogy véletlenül is leférjünk.

    "Arrébbálnának az ajtóból?" persze meg sem mozdultak. Miért is. Hűderettenetesen fontos, hogy azonnal fel tudjanak szálni, fel sem fogják, hogy ha mi hamarabb le, akkor ők hamarabb fel. Persze ez is amiatt alakult ki az emberben, mert a metróvezető (aki egy gép munkáját csinálja) teljesen simán bezárja az ember orra előtt az ajtót.

    Megyek a mozgólépcsőhöz, persze megint rettenetesen hatalmas sor áll előtte. Mert ugye 3 mozgólépcső van, így az egyik irányba mehetne kettő, de ezt valamilyen rejtélyes okból csak én veszem észre. Minek is menne.

    Folytatás...

    Blindmouse 13 éve 30

  • google+ már megint.

    Arra gondoltam milyen jó lenne régi nem használt megunt közösségi oldalak ismerőseinek a listáját egyszerűen kiexportálni és beexportálni Outlook-ba. (tudod MS office), netalántán egy SMTP, Sharepoint vagy akármint keresztül szinkronizálni, és akkor nem kellene soha a büdös életben többet szenvedni ezekkel az idegesítő Flash alapú oldalakkal, ahol Pistike szintet lépett a tanyáján, vagy meg kell öntözni a szomszéd tehenét. de nem. még az e-mailüket sem nézhetem meg anélkül hogy egy Capca-t ki kellene töltenem. Úgyhogy most üzenem innen mindenkinek, hogy haggyuk már a fenébe ezeket a primitív vackokat, és használjunk google+t. Ki lehet exportálni CSV fáljba, és innentől kezdve megmarad az adat és a világ is boldogabb lesz.

    Regisztrálj vagy használd. Köszönöm.

    Blindmouse 13 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.