2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A másik szemével: Audit

    Ez az írás válasz Vakegérke Audit c. írására, amit itt találtok.

    Jött az e-mail, audit lesz. Következő kávészünetben mindenki a fejét fogja. Lehet rávenni az embereket, hogy megcsinálják azt, amit mindig is kellene.

    Emlékszetek a Foxconn is hogy járt a múltkor? Átment az auditon, mert rendetrakni azt tud, aztán beszabadult valami önjelölt Apple ellenes újságíró, mostmeg szétcincálják a szegény vállalatot, aki nem is tehet róla. Milliárd dolláros "imidzs" romlás.

    Itt a gyár, benne x00 "humán manipulátor" . Szerencse, hogy nem tudják, hogy droidoknak hívjuk őket a hátuk mögött. "Mi volt a mai munkád?" "A C403-as kondenzátort és a R503-as tekercset vagy mit pakoltam rá arra a nyákra"- nevetés. Szerencse hogy nem tudják hogy az a szar amit csinálnak impotenciát okoz, meg rákkeltő.

    Na megjöttek a Germánok, szerinted beengedhetjük őket a csarnokba? Ne! ...., megint elromlott az a ... meg kell csinálni, hadd menjen, tudom hogy manager végzettsége van, talán nem csinál hülyeséget.

    Folytatás...

    Blindmouse 13 éve 11

  • Lakótársat keresek

    Lakótársa(ka)t keresek. Eljött az az idő, hogy elegem van a pesre való napi bejárásból, a kollégiumokból, és a kis szocreál berendezésű lyukakból. Szeretnék Budapest belvárosában egy nagypolgári lakást kivenni többedmagammal. Valami hasonló paraméterű lakásra gondoltam:
    - 3-4 szoba lehetőleg különnyíló
    - 80-120 nm belterület, lehetőleg 2.80-nál nagyobb belmagasság
    - modern bútorzat
    - xi, ix, viii, vii, vi v, i, lényegében Belváros.
    - Fejenként 40-50 körüli költség (ez kb 100.000-120.000 bérleti díjjat + Kb 20.000kkt+ rezsi N-edét jelenti)

    Olyan fiatal párokat, egyetemistákat, fiatal dolgozókat keresek, akiknek semmilyen lelki sérülése nincsen (nem baltásgyilkos, nem síróbaba), van normális pénzügyi háttere hogy kifizesse a lakbért (és ezek felett nem a másik tusfürdőjét használja el, mert nem tellik rá), és nem hoz fel szabadmotoros bandákat kannásbort inni.

    6 helyen laktam az elmúlt 4 évben, és tudom hogy ez a felállás kivitelezhető. Szeretek szórakozni, és emlékezetes dolgokat csinálni, ettől függetlenül elegem lett a rendezetlen életből, és a rengeteg utazásból. Reggel 9-re munkában kell lennem, cserébe megengedhetethetem ezt magamnak.

    Szerintem van köztetek akiknek elege van a xxxviii. kerületből (alvóvárosból) bejárni, vagy 3 másik srác (-insert random testicle here-) esetleg összeköltözni a kedvesével, írjatok.

    Blindmouse 13 éve 8

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.