2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • van ennek értelme?

    koptatom itt a billentyűket, fosom a szót, és összesen 9-en nézték meg az előző bejegyzésemet, és ebből biztos vagyok benne, legalább 4 én voltam. Most van értelme hogy írogaot én itt nektek? Kell ez valakinek?
    Légyszi kommunikáljatok, fontos lenne.

    Blindmouse 14 éve 12

  • Irány zombiland 15.

    Resident Evil: Apocalypse - Kaptár 2. Apokalipszis (2004)

    A történet ugyanakkor veszi fel a szálat, ahol az első rész végetért, és nem is engedi el. Nem a megszokott konzerv sztorit kapjuk, itt bizony mindenki mindenki ellen van, amikor először láttam csak kapkodtam a fejem ide oda, hogy mi miért történik, meg ki kivel van...

    Akinek az előző rész nyuszija nem volt elég, az kapott egy adag szupermutáns-zombit (hiper-mecha-dead-zombi 2000 bc, a mester után szabadon). Szerencsére itt még nem estek (annyira) túlzásokba a forgatókönyvírók. Tovább is halad a sztori, megtudjuk mire való a T-vírus (zombit gyártani, mire másra?)meg egy csomó érdekes dolgot, amit az Esernyő Zrt. művel. Mert az Esernyő Zrt gonosz. Meg az esernyő Zrt-nek vanank katonái. Meg autói is vannak az Esernyő Zrt.-nek. Amikor már 150x látja az ember a logójukat a film alatt, kezd egy kicsit unalmas lenni. Meg az Esernyő Zrt mindent látott előre. Nekem mindig ez jut eszembe:
    [link]
    Rongyosra halgattatták velünk anno az éppen aktuális zenecsatornák...

    Folytatás...

    Blindmouse 14 éve 4

  • Irány zombiland 14.

    Lássuk mire képessek a mai videókártyák, sikeröl-e a toy story szintjét, vagy inkább egy crysis-t látunk a képernyőn?

    Resident Evil: Degeneration - A kaptár: Bioterror (2008)
    (angol - magyar címek 1:0)

    Az első amit le kell szűrnöm, hogy egész megnyerő a képi világa a filmnek. Ugye a sony japan készítette, és én elvből utálok majdnem mindent ami japán, sajnálom.Az animékat nézni sem tudom, egyszerűen nem veszi be a szemem, az agyam. Ezúttal megerőltették magukat, sikerült egy nyugati ember számára is nézhetőt alkotni.

    Látszanak az emberek arcán az érzelmek,de ezt már a 2004-es Half life is hozta. Vannak tömegjelenetek, ez sem egy nagy dolog, csak többet kell dolgozni rajta, szerencsére nem ugyanazokat a mozgásokat ismételgetik a bábúk.Igen ezt látom a film legnagyobb hibájának, hogy bábúkkal játszódik. Azért nem mondanám virtuális karaktereknek, mert nem természetes a megjelenésük. Úgy néznek ki, ás úgy viselkednek mint az emberek, de... Mindenkinek szimmetrikus az arca, teste, nincs kosz, nincs kosz, minden tiszta és steril. Igen legjobb szó talán a steril rá.


    Zoey a Dead air kampányban. Akarom mondani nem

    Folytatás...

    Blindmouse 14 éve 6

  • Irány zombiland 12,5

    The Last Duet on Earth (2008)

    A film történetvezetése igazán mélyreható, megjárhatjuk az emberi elme, és társadalom legmélyebb zugait. Azt hiszem bárki beleélheti magát a főszereplők helyébe, annyira magávalragadó a színészi alakítás, annyira átadódnak az érzések. Nem szoktam kitérni erre, de a film hang világa igazán magával ragadó, órák múlva is a fülemben hallottam a zenéjét. Mégis a humor ami igazából megfogja az embert.

    Még most is itt ülök a székemben, annyira magával ragadó volt. Kár hogy nem lett rövidebb egy kicsit, nem sok embernek van ennyi ideje. Tudniillik maratoni, 3:55 a játékidő.

    4/5 pont
    Sajnos nem hibátlan, de azt hiszem ennyi pontot megér.

    Blindmouse 14 éve 7

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.