2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Asztrofotók

    Nagyon tetszik ez a téma, gondoltam ide gyűjthetnénk egy kis egyveleget az univerzumunk szépségeiről. :)

    Andromeda by hoze

    BITBOYS 14 éve 16

  • Google Chrome OS

    És megérkezett!

    Tölthető, telepíthető :) Itt a Google operációs rendszer!

    BITBOYS 14 éve 16

  • Járvány van Magyarországon!

    Ezt Csohán Ágnes, az Országos Epidemiológiai Központ járványügyi főosztályának vezetője mondta szerdán.

    Elérte a járványos szintet az új influenzavírus okozta megbetegedés, a legfrissebb adatok szerint a 46. héten 22 ezren fordultak influenzaszerű tünetekkel orvoshoz - mondta Csohán Ágnes, az Országos Epidemiológiai Központ járványügyi főosztályának vezetője szerdán.

    A szakember közölte: az elmúlt héten az előző héthez képest 30 százalékkal emelkedett az orvoshoz fordulók száma. A legtöbb megbetegedés Pest megyében volt.

    Csohán Ágnes ismertetése szerint 340 minta közül 120-nál mutatták ki a H1N1 vírust, a 21. és 46. hét között ötszáz az igazolt esetek száma, eddig heten haltak meg.

    Magyarországon az elmúlt héten 11 óvodai, 19 általános iskolai, három középiskolai és két általános iskola és gimnáziumban voltak tömeges megbetegedések - mondta el az osztályvezető főorvos. A legtöbb intézmény a közép-magyarországi régióban található. Eddig öt iskolát kellett bezárni.

    Jelenleg Svédországban, Norvégiában, Izlandon és Írországban dúl a járvány, de jelentős megbetegedések vannak az Egyesült Királyság területén, Bulgáriában és Lengyelországban is. Ezt Csohán Ágnes, az Országos Epidemiológiai Központ járványügyi főosztályának vezetője mondta szerdán.

    Forrás: MTI

    BITBOYS 14 éve 164

  • Kapufa!

    BITBOYS 14 éve 0

  • Legalja marketing

    Ezeket a reklámokat soha nem értettem, pontosabban azt nem értem meg aki erre pénzt is áldoz.
    Reklámszemét és egy ehhez kapcsolódó cikk.: [link] Akarod tudni a halálod napját? :F

    BITBOYS 14 éve 0

  • Képek a nagyvilágból: Military módra

    Nem tudom miért, de tetszik a katonaság. Ha megtehetném valószínűleg Sniper lennék egy különleges osztagban, ez a poszt mindig is tetszett. Nagyon bejönnek a csatahajók, helikopterek meg úgy az egész géppark, amit felvonultatnak krízis helyzetekben. Maga az erődemonstráció is lenyűgöző.
    Aki fogott már igazi fegyvert a kezében és lőhetett is vele, annak nem kell bemutatni azt a bizsergető érzést ami ilyenkor átjárja az embert. Szinte felpezsdül a véred. :)

    Gyűjtöttem pár képet, ami szerintem nem hétköznapi helyzeteket ábrázol, illetve megmutatja a katonaság szörnyeit, szörnyűségeit és persze a szépségét is.

    Ti is nyugodtan szúrhattok be képet :K

    Drop Zone Sicily

    BITBOYS 14 éve 52

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.