2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Városi vs. Vidéki élet

    Laktam Budapesten és Maglódon. Igazából mindkét lakhelynek megvan a maga varázsa, de valamiért még is inkább a városban laknék. Nekem nem életem a kert -lusta egy típus vagyok- de egy medencével, gyümölcsfákkal felszerelt telek néha jól jönne.:) A városban azt szeretem a legjobban, hogy minden közel van és elérhető. Ha pénteken úgy döntök elmegyek moziba akkor elmehetek, utána egy koncert? Az is kipipálva...vidéken sajnos nem tudom megtenni. Persze kocsma az van dögivel :U
    A vidék javára írható még a csillagászati előny. A Fővárosban akkora a fényszennyezettség, hogy éjszaka lámpa nélkül betalálok a szobámba.
    Szerintem fiatalon város, főváros. 45 éves kortól pedig vidéki élet javallott.
    Bár ebbe is simán bele lehet kötni. Fiatalon friss levegőn távol a zajtól felnőni, majd idősen beköltözni a fővárosba a kórházak közelsége miatt :U

    BITBOYS 15 éve 26

  • Nokia a legjobb mobiltelefon a piacon (szerintem)

    Mióta mobilt használok szinte mindig visszatérek ehhez a márkához. Az első mobilom is Nokia volt.1611:)
    Egyszerű menü, jó terméktámogatottság, nagy választék, minőségi anyaghasználat(van mikor nem:)). Persze van egy-két melléfogás náluk is, de összességében ezzel a márkával vagyok a legjobban megelégedve. Szerintem Nokiáéknak meg kellene maradniuk a Symbiannál és tökéletesre fejleszteni. A Windowsos megoldás valahogy nem hat meg sőt, idegesít. Érintőképernyő szintén nem hat meg.
    Ha most kellene telefont választanom biztosan a címben szereplő márka kínálatából néznék ki valamit...

    Most N78-at használok. Tudásban jó, de szerintem ráférne egy komolyabb modem és gyorsabb processzor a készülékre. Maga az oprendszer nekem megfelelne ami rajta van, de gyengének érzem alatta a hárdvert.

    BITBOYS 15 éve 22

  • Terminator Salvation (2009)

    Aki látta a filmet és nem szeretné magában tartani az érzést...

    Ez itt a Nagy Terminator Salvation SPOILER topik

    7.2/10 33,253 votes

    BITBOYS 15 éve 36

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.