2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Rejtélyes gyakorló lőtér Budakeszin (Kicsit benézte az újságíró)

    Népszava online :DDD

    A tudatlanság ugye:)
    A főcím fölött szereplő "Szélsőjobbos rendbontók kiképzőbázisa" valójában egy Airsoft pálya, ami arra szolgál, hogy jót szórakozzon a mai fiatalság, illetve azok akik szeretik a Airsoftot. Mindenesetre szépen felfújták az egész sztorit, manapság vadászni kell az igazán szaftos írnivalót, vagy ki kell találni valami elképesztő baromságot a lap eladásának növeléséhez. És ez sajnos nem csak erre a hírre igaz.

    BITBOYS 16 éve 13

  • 3...2...1...Beindul a részecskegyorsító

    Szerdán, azaz ma 10-én indítják be a Large Hadron Collidert, a francia-svájci határon épült 27 kilométer hosszú részecskegyorsítót. Nyugalom, aggodalomra semmi ok ;]

    National Geographic 2008. szeptember 17. szerda 22:00 Különleges építmények: A részecskegyorsító

    "A svájci-francia határon a felszín alatt található nagy hadronütköztető gyűrűt a modern tudomány legjelentősebb alkotásai között emlegetik a szakemberek. A 27 kilométeres részecskegyorsító alagútban hamarosan protonok – és esetenként ólomionok – fognak keringeni egymással szemben, hogy a megfelelelő energiára való felgyorsulásukat követően – a detektorok által aprólékosan megfigyelt körülmények között – összeütközzenek. A nagyszabású kísérletsorozattól a kutatók nem kevesebbet várnak, mint hogy megtudják, hogy milyen képet mutathatott az Univerzum közvetlenül az ősrobbanás után..."

    Folytatás...

    BITBOYS 16 éve 43

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.