2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Ki így, ki úgy...

    Mint korábban már írtam, drága jó édesapám nyugdíjba ment az SzKT-től.
    Korábban írtam egy gondolatot arról, hogy milyen már, hogy ha valaki 10x annyit dolgozik, mint egy ugyanolyan BKV-s, és harmadannyi a havija, akkor még nem is kap pár száz millát, mint a nagyok, persze csak keserédesen, inkább morogva.

    Én azt hiszem, amikor az ember élete munkáját egy ilyen egész oldalas cikkben köszönik meg, az felér bármilyen odavágott összeggel.
    A cikk a 7. oldalon.

    Én büszke vagyok rá, hogy inkább kisebb mértékű ajándékokkal, de annál nagyobb szeretettel engedték el, mint hogy szégyelljék, hogy valaha is ott volt, mert... Mint írtam, annyit nem érne.
    Mai napig visszavárják, ha segítség kell, és szívesen segít is.

    És gratulálok a kitartásához, a 30 évhez a cégnél!
    Én ezt nehezen érem utol, lévén 32 évesen, 16 év munkaviszonnyal 5 munkahely után saját cégemet irányítom, így ha mostantól 30 évet rá akarnék magamnál tenni, akkor 62+ éves koromig kéne húzni az igát, de ez van :)

    biker 14 éve 12

  • Ganyé USB kábelek

    Miért árulnak szar kábelt, és miért adnak ilyet valamihez, amivel az nem működik??????

    Vettem egy USB keretet, 2,5"
    Adtak hozzá kábelt, persze, rohadtul nem működött vele. "A windows nem tudja felismerni az eszközt", Mac-en még ennyi se.
    Visszavittem, ott még én is hülyén néztem az emebrekre, mit voodoo-ztok itt, hogy rossz kábel. Vazze, tápot ad, adat van, mert próbálkozik, mitől lenne rossz? félreolvas? de nem baj, kerítettek egy másik kábelt, basszus működik.

    Hazahoztam, itthon is működik azzal.
    Nosza, elővettem egy másik kábelt, amit a multi memkártya olvasóhoz adtak, azzal se működik. Felpörög, leáll, felpörög, leáll.

    Hogy lehet ilyen fostalicska kábeleket gyártani?

    biker 14 éve 12

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.