2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • HELP!! Külső HDD

    HELP:

    Külső HDD-t (Seagate Momentus 5400.5) nem ismeri fel a gép. Amiket próbáltam:
    Másik gépen való próba: Win XP, 7, 8 felismerte hibátlanul
    Kábel csere: semmi
    Másik USB port: semmi
    Gép újratelepítése: Win 7 -> 8.1 Pro

    Asszem ennyi, ha kell még infó, szóljatok!

    Alcatraz13 9 éve 12

  • HELP! Allview WI7

    Na, megtörtént a baj, sikeresen betört képernyője a tabomnak! Mivel érzékelni sem érzékeli a tapicskolást, így használhatatlan. Mondaná ezt az egyszerű ember! De nem én! Mivel karácsonykor minden családtagomtól pénzt kaptam, és így jött össze a 20k, így gondolom átérzitek, hogy viszonylag rosszul viseltem a törést (félreértés ne essék, nem én törtem össze!). Mivel a garancia így ugye automatikusan ugrott, ezért kvázi szabad kezet kaptam a tabhoz, már ami a szétszerelést érinti. És emiatt vetődött fel bennem az a gondolat, hogy mi lenne, ha szétkapnám a tabot, és hardvert átültetném egy mini pc házba + rákötnék 1-2 USB aljzatot + egy pl. hdmi csatit? Ebben kérném hozzáértők segítségét, mert ez a rész kicsit megfogott, nem tudom, hogy egyáltalán hogyan álljak hozzá. :O :O :O

    Alcatraz13 9 éve 3

  • Instant gatyába élvezés?

    Nem is tudom mit fogok kezdeni magammal 2017-ig, ugyanis ez a film annyira epic, hogy ...ahhhhh nem is találok szavakat! Na, de miről is van szó?

    Erről: Sky Sharks

    A sztori röviden:
    Tudósok a sarkkör mélyén (hol máshol?) találnak egy titkos náci bázist, ahol a nácik próbáltak szuperfegyvereket létrehozni a második világháború utolsó hónapjaiban. Mit ad Isten, véletlenül bekapcsolják a labort, minek hatására repülő zombi(!!!) cápákon kezdenek lovagolni, náci, zombi szuperkatonák, és mindent lemészárolnak, ami a levegőbe merészkedik!

    Kérdés?

    Alcatraz13 9 éve 11

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.