2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Genius SP-HF 3000A -ról

    Szösszenet a Genius SP-HF 3000A -ról

    Nagy örömömre válik, hogy megírhatom ezt a szösszenetet, ugyanis már elég régóta nézegettem ezt a hangfalat, és most karácsonyra kedves szüleim megleptek vele. Ezúton is köszönöm Nekik :) !
    Nos, mikor megláttam a fa "alatt" (inkább mellette volt mert nem fért alá) a dobozt, rögtön volt egy tippem mi lehet benne. Szép méretes dobozka, anya nem is csomagolta be az egészet csak körbe, az elejét és hátulját fehér papírral vonta be, amire arany sprayvel ráírta "Boldog Karácsonyt Ádi" :) Miután leszedtem a papírt tippem beigazolódott, neki is láttam kicsomagolni. Az első meglepetést ekkor okozta,ugyanis nem hiába volt olyan méretes a doboz :) nem számítottam ekkorára. Megjegyzem mindegyik hangfal, kábel külön zacsiba korrektül be volt csomagolva. Ezek után gyorsan be is üzemeltem, na ekkor kerekedett el szemem, szám.
    Üzem közben:
    Hangzását tekintve semmi kifogás nem lehet iránta, szépen szólnak a magasak, közepek, és meglepő módon elég erőteljes a basszus (feles hangerőn már nem is muszály pluszba tekerni rá). Teret azért nem tölti be a mély, mint egy 2.1-nél de ne is várjuk, ezek nem mélyládák!

    Folytatás...

    adyh 14 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.