Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1576) proci985


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

tl;dr: az aknabuild működik és skálázódik.

na mikromanus megpiszkálta a bogarat a fülembe a trapDH kapcsán, avagy a DH mégse a Diablo2es Meteorbress egyenesági leszármazottja (némi távoli amazon rokonsággal), hanem az assasiné is.

ismerős csoport ma mp7 überen jól jött: mivel gear tekintetében a többieknek ez biztos, plusz barb és wd volt mellettem, így maradt csak ez.

gear tekintetében annyi változás volt, hogy 5% cold dam 26%os SoJ 10% trappal és 10 disccel került a leány kezére a szokásos litany/host helyett, illetve még korábban az andarielt feladtam egy mempoért. utóbbival buktam 4.5% chct és 10k dpst, viszont nyertem kb 200k EHPt. sajnos az andy egy szint fölé nem skálázódik, pedig lényeges dolgokra perfect a sajátom (pontosabban 168/9/5%/socket roll).

a mikromanus féle buildhez képest én egy módosított variánst használtam:
grenades / stun
turret / 15%damred

companion / bat
shadow power / gloom
spike trap / echoing blast
preparation / battle scars

night stalker
numbing traps
custom engineering culling of the weak

namost, mielőtt még jön a csodálkozás: nincs caltrops. alapvetően a caltropsot én HCben használtam sokat, a stun életet tud menteni, de arra ott vannak a gránátok. az meg addig oké, hogy közel kell menni, de a DH továbbra se barb, hogy beálljon siegebreakerrel szemben, arra van a barb.

viszont, a grenades életet tölteni szörnyű. egyrészt ha nincs tömeg nagyon keveset tölt (single target dpsre közelít a strafehez érzésre), másrészt eszméletlenül lassan halad, ami mozgalmasabb csatatéren (értsd, SK és magda) problémás. emiatt kell a battle scars, hogy amíg a gránátok méltóztassanak odaérni, addig legyen backup. a plusz discipline így a 40es poolal már talán kevésbé kell, de azért az is jól jött.

ami szerintem váltható / cserélhető / kipróbálható:
custom engineering: alapvetően az idő jórészében ha épp nem másznak ki a csapdából olyan négyet lehet pörgetni a hatredtermelést is figyelembe véve, hat max csata elején érdekes, vagy ha elmásznak a csapdákról. de utóbbi már erősen suboptimális. helyette mehetne a brooding, culling of the weak, perfectionist, weapon master, sőt talán még a steady aim/vengenance is.
night stalker: értelmszerűleg ennek legacy nattal nincs értelme.
turret: nem sebez sokat, de a védelme elég jó. fontosnak tűnik, de kérdés, hogy caltrops nem lenne e jobb?
grenades: van más nagy hatótávolságú hatredgenerator is, mechanika és proc tekintetében szörnyű. más hatredgeneráló kéne.
numbing traps: jó, de ott a culling of the weak is caltropssal lehet több damot jelentene.
preparation: ha a life töltés / disc töltés probléma máshogy megoldható, helyette talán caltropsra vagy vaultra tippelnék, hogy még jól jöhetnének (bár utóbbi kevésbé überezni, inkább általános használatra).

kieg: entangling shot + bounty hunter nagyon érdekes skillnek tűnik ezzel a builddel.
kieg2: a 6%os LS nem pótolja a shadow power damredjét, amihez hozzászoktam hónapok alatt, de kifejezetten jó. lehet inkább a hatred regen hasznosabb. viszont néztem mp7 a1 keyrunt, tökéletesen gyorsan és szépen viszi a kari, ami az eddigi elemental arrowos buildről nem igazán volt elmondható.
kieg3: night stalker, culling, numbing traps úgy néz ki az ideális kombó. mp8on lehetőségekhez képest gyors és stabil eddigi gyors teszt alapján.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.