2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

VeleTECH 2012

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Borongós reggel virradt rám minap egy hosszú, Borderlands-es péntek este után. A reggelit már a Kínai nagydíj időmérője közben fogyasztottam, nem sokkal utána pedig el is indult a család Budára. Édesanyám és édesapám a piacra, én az idei VeleTECH-re. Nem sokkal nyitás után léptem be az ajtón, belépőm megváltását követően pedig -mivel a mobil kütyüket csak szőr mentén ismerem- a modding szekció felé vettem az irányt, ismerős arcokat keresve.
Találtam is szép számmal. Soccer, Atke, Jones, Baluc, Nagyizom (Engineer) és sok más régi és új ismerőssel volt szerencsém kezet rázni, beszélgetni.

A verseny hangulata régi emlékeket idézett, újra feltámadt bennem a szunnyadó erő. Ötletek öntöttek el, és édesapámmal, aki dél körül csatlakozott, új gépen kezdtünk el tanakodni. A régi cuccok leporolását, felújítását hamar elvetettük, mivel azóta sokat változott a világ. Régi vágású gépek voltak, melyek ma nem állnák meg helyüket úgy, ahogy kéne. Így egyetlen lehetőség előre menni.

Új gép kell. Ha nem is HW szempontjából, de a design-t és a kivitelezést illetően mindenképp.

Ezen gondolatokkal zárnám rövidke bejegyzésemet.

ps: Nem írtam, hogy mi volt a rendezvényen, mert erről úgy is számtalan oldalon rengeteg hír és cikk fog megjelenni. Nem írom le ugyanazt...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.